Todays happenings

För er som inte hört så håller jag på att starta upp ett eget företag och jag sprudlar av idéer, speciellt på natten! Så från 10-12 låg jag och försökte somna men sen drog de så dant i bena så jag blev tvungen till att sätta mig vid datorn och skriva ned alla mina tankar och nu sitter jag här igen med en kopp te och läser på lagar. Jag kommer vara trött på jobbet i natt!


Snart måste jag lämna datorn för att göra i ordning mig lite granna. Ska nämligen ner på stan och leta present eftersom att jag senare ska på Tinas 20-års fest! Men det blir nyktert för mig ikväll eftersom att jag börjar jobba kl 23.00.

Idag blir en bra dag.

Adjöss!


Att göra en god gärning..

När man lägger en peng i en insamlingsburk och tänker YES nu har jag gjort en bra gärning och huvudet lyses upp med ett gott samvete, är den gärningen lika god som när man lägger en peng i en burk utan att känna denna stolthet över sig själv? Man bara lägger den där av självklarhet utom någon som hälst baktanke. Men alla pengar i burken är bra pengar, inte bryr sig den stackars svältande ungen om du gjorde de för att må bra över dig själv eller ej.


Polis dödade oskyldig hund

Fy fasiken vad arg jag är nu efter att ha läst en artikel om en hund som sköts ihjäl av poliser när den av rädsla försökte fly ifrån platsen när husse skulle gripas. Den rörde inte polisen över huvud taget eller visade någon som hälst aggression (enligt vitten) utan avrättades med 5 skott!! Ursäkta men jävla idioter till poliser! inte hade dem väl skjutit ihjäl en människa så? Stackars hund som bara hunnit påbörja livet.. & stackars matte..


http://www.gt.se/nyheter/1.1655580/polisen-skot-hennes-hund


Vad händer och fötter?


För det första jag har ingen koll på vad det är för dag.. fortfarande. Det är helt katastrofalt jag har under 2 veckor totalt tappat uppfattningen om vilken dag det är och vid ett tillfälle trodde jag tom att det var augusti. Men nu har datorn informerat mig om att det är lillördag, hmm. Fast jag tror jag skippar alkoholen och tar ett par simmtag istället. Kanske borde passa på och plocka blåbär innan dom ruttnar bort? Bella skulle iaf ringa kl.1 efter jobbet så får vi se då men jag funderar starkt på att dra å simma nu medans de e lite sol iaf.

För övrig så vill jag ha Fias och Linus Katt Selma, visst e hon söööt :)


När blir man vuxen?

Blir man någonsin det? När vet man att man är vuxen? Det händer ju inte bara över en natt precis.. Vissa blir nog aldrig helt vuxna. Apropå de så finns det en käringa som brukar vara på en krog, hon är säkert 70 bast och klär sig i TAJTA byxor och korta toppar, smal som en sticka e hon med men hon glider in på dansgolvet och shakar asset som om hon vore 50 år yngre. Jag vet inte om man ska tycka synd om henne eller ej. Jag själv är nog en sån som aldrig kommer att bli helt sådär enligt mig tråkigt vuxen, tappar man helt barnasinnet så kan man inte ha sådär riktigt superskoj som bara barn kan. Men i Norrköpings trafik klassas man iaf som ungdom tom man fyllt 26 år!
Att vara mogen är de synonymt med vuxen?


Blubbblubb

Idag har jag vart flitig.. jag har städat, satt upp diverse saker på väggarna och gymmat 40 min + simmat 6 längder. Nu sitter jag här och tar de lite lugnt och pysslar med bloggdesign, men jag får gå ut var 10 minut för vovven har diaré. Börjar verkligen bli trött på trapporna! (bor på 4e vån. Utan hiss!!).


!!!?¿


Dagarna som gått


Hejåhå!

Jobbat torsdag, fredag, lördag och endast sovit 2-3h/dygn och om en timme ska jag iväg på personalfest, skojigt värre!
Igår blev de stan och ännu ett par jeans samt en VIT tröja.. ja tänka sig att moa köpte en vit tröja. Efter det var de minigolf me Robban, Paula, Kim och hans två ungar, vi höll på i flera timmar. Sen efter de bort å hämta Ronja (rönne) Denisés siberianhusky/schäfer mix + jobb till kvällen - fullspäckad dag!. Nu har Ronja precis blivit hämtad av matte, hon e så himla söööt tänkte först låta bli att öppna dörren och kidnappa henne,  Zacko och hon har haft så himla superskoj och de var så duktiga båda två när de var lösa :) Men nu måste jag göra iordning mig!

Bungiihugs

Skrockfull eller ej

När jag jobbar så kan jag ALDRIG lägga nycklarna på BJ-borden men ändå så säger jag att jag inte tror på skrock. Naturligtvis dem gångerna som man har råkat lägga nycklarna på bordet så har det gått rentutsagt åt h*lskotta. Men det måste vara en slump.. eller? Även om jag säger att jag inte tror på sådan otur så vågar jag inte ta risken genom att lägga nycklarna på bordet. Men jag har faktisk börjat kliva på A-brunnar, jag vet inte om jag haft mer otur än vanligt..
Går det dåligt när jag dealar och jag den gången har på mig mina ringar då kan jag få för mig att det är någon förbannelse över dom , speciellt arvsringen och så MÅSTE jag då ta av dem. Kanske är jag lite skrockfull ändå och genom detta inlägg nu börjar att erkänna det för mig själv.


BELLAAA!!


Jag kom på vem du låter som när du smaskar så där med munnen och biter till så tänderna kluckar..
ZAAAAACKOOO HAHAHAHAHHA

Ni låter precis lika dant!
sötnöt :)

miss u my love

Det går inte en dag utan att jag sörjer dig mitt hår..........


Fel dag

Ujjj va läskigt det är när man vaknar och verkligen är övertygad om att det är en annan dag. Sen börjar man fundera lite och undrar om de verkligen kan stämma och sen blir man bara totalt förvirrad för man har inte en aning om vad det är för dag egentligen!

Jag blev glad när jag kollade på mobilen och upptäckte att det bara var torsdag och att jag inte ska jobba idag.


it's in my home :O

Det enda djuret jag verkligen fruktar sitter nu i mitt sovrum. Det första jag ser när ja öppnar ögonen från min tupplur är detta oranga fläckiga monster, i taket! PANIK!! Jag slänger täcket över mig och flyr med de som skydd ut ur rummet. Och nu kommer jag inte iväg till affären för jag kan ju inte traska dit utan kläder..

Jävla fjäril!


Cancer av allt

Dessa tidningar med deras återkommande artiklar om hälsovådliga ting.

Man kan få cancer av oralsex, tomater, chips, champinioner, alkohol, mobiler etc.

Vet inte hur ofta aftonbladet också tagit upp de där med fläckar som kan vara hudcancer?

Klart att man ska vara uppmärksam men åh detta hets!
Vill de få hela Sveriges befolkning till att bli hypokondriker eller?

Lev inte! Det är farligt..


Jordgubbar i all ära


Har skördat jordgubbar hos mamma och pappa och styckfrusit ett par liter av dem.
Jordgubbar liksom blåbär är bland de bästa man kan äta för hälsan.
Blir goda smoothies och drinkar av dem sen :)
Antioxidanterna hos jordgubbar förhöjs när de blandas med alkohol, så ät mer jordgubbar med alkohol!?

Sleepy eyes


Hemma från jobbet. Åhfytusan vad trött jag var idag då. Höll på att somna sittandes mot slutet av kvällen. Kände hur ögonen blev som två påsar sand men ja lyckades hålla mig vaken. Naturligtvis blev de trassel med kvittomaskinen också så de blev krångligt att skriva kassarapporten för oss. Men Viktor, Tim och jag hade rätt kul ändå, ni vet sån därn trötthetshumor som gör att när man väl satt igång att skratta åt dom mest fånigaste sakerna så kan man inte sluta! Nu fick jag världens blåsa av tomaten på tungan med.. jäklarns!!

Jag ger upp nu och går å lägger mig.


Hejssvejs lingonfejs!


Shoppingsugna mig


Blev på ett otroligt shoppinghumör helt plötsligt. Inte sugen på att köpa kläder utan grejor till hemmet.
Vill bland annat ha detta nyckelskåp och mattan ifrån Jysk till hallen. Kostade inte mycket alls heller!
Köpte en fotöljstol till hallen på Erikshjälpen  idag btw, 150:- riktigt skön att sitta i, katten har redan ockuperat den.

BÄSTA tipset mot hudproblem!!


Det blev en runda i skogen idag när jag ändå var och matade mor och fars katter, jag fick ihop ca 2 liter av de små blålila godsakerna. Dem är lätt värda myggbätten man får på köpet och för att inte tala om puckelryggen. Visste ni föresten att blåbär är superbra för huden, blåbär slår lätt alla anti acnekrämer i världen! Det ska också vara bra för synen och en massa annat då de är rika på vitaminer, mineraler och antioxidanter. Så nu alla, ut i skogen med er och plocka blåbär!!


Today

foto by: Tereze Kirch


Nu ska jag äta frulle på ballen, lite sent ja vet men idag blev de så!
Sedan täkte jag ringa runt och kräva att någon åker och badar med mig å vovven!
Till kvällen blir de workiworki på Harrys.


Ge livet en mening.
Det är det som är meningen med livet!


Vegetarianer och fördomar


Nu tänker ni åhJÄVLAR vilken text detta orkar jag inte läsa, men anledningen till att jag skriver det här är för att jag träffade en på krogen som sa att han hade emot vegetarianer och det finns så mycket fördomar om oss! Han kunde dock inte förklara varför han var emot. Så käraste Marc(k?)us, läser du detta så väntar jag fortfarande på ditt svar :)


Tänkte nu klargöra ett och annat. Ja jag är vegetarian och jag är det av moraliska själ. Jag äter dock mjölkprodukter, ägg och fisk av bra märke (typ MSC-märkt eller ännu bättre, självfiskat).
För över två år sedan skulle klassen på studiebesök till Vretas ladugård (läste djursjukvård) och titta på hur djuren hade det där. Det var hemskt! Och djuren där sägs ändå ha det mycket bättre än på andra ladugårdar. Medens en lärare berättar om djuren där lutar jag mig mot en liten fyrkantig inhägnad av tråkigt järnrörstängsel. I den står kalvar som ska bli kött och krigar om vatten ifrån en vattenho. Helt plötsligt känner jag att tummen blir varm och jag vänder mig om.. där står världens sötaste kalv och suger på min tumme. Då började tårarna rinna och jag kände det bara naaae jag kan ALDRIG mer äta en köttbit så därefter blev jag vegetarian.

Jag tycker egentligen väldigt mycket om kött, grillat kött var bland de godaste jag visste så det var jätte jobbigt i början. Men jag kunde bara inte äta kött utan att få dåligt samvete och må fruktansvärt illa. Jag kan inte bara blunda för hur djuren har haft de innan dom hamnat på min tallrik. Att födas upp för att dö.. Jag tycker dock att det är okej att äta viltkött men har inte gjort de. De djuren har ju levt ett fritt och naturligt liv.

Endel människor frågar mig varför jag är vegetarian och att det är så dumt eftersom att det är naturligt att äta kött och jämför med att tex. lejon äter ju kött. JA men som sagt de har ju levt ett fritt liv innan och det är naturens gång, utan detta kretslopp skulle inte världen fungera.

Jag vet att djurhållningen blir bättre men den är långt ifrån bra. Transporterna är väl det som egentligen är värst, många djur dör av värmeslag och stress.. usch många hemskheter jag hört om de! Pappa jobbade för länge sedan på ett slakteri och fy tusan jag vill bara glömma allt han sagt om hur djuren behandlats.. Men jag är inte en sådan extremist som släpper ut minkar och hatar köttätare, jag förstår köttätare helt och hållet. Det är upp till var och en. Men man kan alltid göra den insatsen att äta närproducerat och kött från mindre gårdar där djuren slaktas på plats.
Många påpekar också att de inte gör någon skillnad att bli vegetarian för att det är ändå så många som inte är det. Jag HATAR när folk säger så!! Det är just därför världen går så jävla åt helvete som den gör...

Så nu vet ni.


Life is good

Igår då. Tessan, Jag och Bella bestämmer oss för att åka och bada i Näknen trots molnen, de var dö skönt i vattnet. Hemdags.. hinner sätta oss i bilen lagom tills störtskuren kom, åskade och blixtrade som bara den. Såg knappt vägen. Får rycket åker till systemet och köper öl. Drar igång en fest hemma som Linus, Fia, Jocke och Jenny joinade, niiiice. Sedan ut på Trädgårn och då kände jag hur jääääävla full jag var så drack inget mer under kvällen. Drog efter de till Wasa! Mycket folk! Var jävligt kul tycker jag! Tessan, Jag och Bella vandrade sedan efter krogen hem till mig och hämtade badkläder och hunden, drog sedan till Tessan för att käka och sova. Bella försökte spy hela morgonen idag men allt hon fick upp var slem och en bit potatis från gårkvällens pyttipanna. Idag åkte vi + Fia och Jenny till Näknen igen för att bada men den enda som badade var Zacko då det inte var något höjdarväder idag heller men det var kul att göra någonting iaf..!  Ikväll blir de film och imorgon börjar gymandet på allvar igen! Fy fan vad jag är nöjd med mitt liv just nu!!!! (snor bilder av tessan när dom läggs in).


Silverschampo is the shit!

Jaa, blonderingar blir inte alltid som man tänkt sig. Ibland kan håret bestämma sig för att bli gult! Men som tur är har silverschampot uppfunnits. Själv använder jag mig utav Schwarzkopf silverschampo som fixade bort de gula tonerna på drygt en vecka. Man ska dock inte använda silverschmpo för ofta och länge i håret då det finns risk för att håret blir lila. Därför använder jag det endast i ca 5 minuter varannan dag. Schampoflaskan innehåller 250ml och kostade 119:- på Hårvårdsbaren. Inte alls dyrt med tanke på att det går åt ytters lite då det löddrar sig väldigt bra.


 


Planerad dag

Vad händer idag då?

Jo först ska jag spendera en timme i solen på balkongen (Zacko och Cindy ligger redan där och väntar på mig). Sedan öppnar Erikshjälpen så jag tänkte gå dit och kolla om jag kan fynda något kul. Har de rätt form men fel färg går det ju alltid att ändra på det. Var kreativ! Kul att pyssla med sånt tycker jag.

Håller solen i sig så kanske blir det iväg och bada. Tänkte även hinna med att gå ut i skogen och plocka blåbär, då blir vovven glad. Storhandlandet får vi se om det hinns med idag, har ju alltid Netto 2 minuter från hemmet annars :)


Sommarfavoriter


1. En otroligt dryg fotkräm som är bra om man går mycket barfota som jag. Doftar gott också! Från Yves-Rocher
2. Saltvattenspay från REF som fixar ruffset. Bra för sådanna som har halt hår och vill fixa frisyren. Luktar fräsht! Kostade mig 149:-
3. Duo-Solpuder med pärlemoskimmer från Yves-Rocher. En ljusare ton och en mörkare som man kan använda som rouge. Torkar inte heller ut huden. Norm. pris 329:- men de har ofta rea.
4. Tvål från Yves-Rocher som doftar mumma och gör sig len på huden.
5. L'oreal Solar after sun för håret. Vårdande inpackning för hår som utsatts för sol, salt- och klorvatten.
6. Sololja. Luktar supergott av sommar! Gör huden silkeslen och återfuktad samjt förstärker solbrännan. Norm. pris 118:- (köpte på rea för 49:-)


Against blackheads - Mot finnar, rasistiskt?


Har funderat på vart namnet finnar har sitt ursprung ifrån, det måste ju vara en försvenskning av finni som betyder finnar på finska. Men detta går inte min kära far med på. Han tycker inte att man ska använda de ordet i reklamsammanhang där man säger att medlet tar bort finnar, eftersom att man säger finnar till finländare och då blir de rasistiskt att använda de så. För ett tag sen minns jag att Clearasil gjorde en reklam för en ansiktstvätt där de sa against blackheads (mot porer), tror ni pappa blev glad då eller? Men den reklamen försvann ganska fort, antar att de ansågs rasistiskt att säga så och då har ju iof pappa ganska rätt angående uttrycket finnar istället för acne.

Från reklam:
-Bekämpa finnarna ännu tuffare 

-Låt inte finnarna vinna.

-Ta reda på vad som orsakar finnar och hur man slår ner hårt på dem


Vad tycker du, är det lika rasistiskt att säga mot finnar som against blackheads?


Nattankar


Jag hade verkligen problem med att sova igår, jag tror jag låg och kved i sängen i över 3 timmar innan jag äntligen somnade. Jag tänker så förbannat mycket! Oroar mig för saker som ännu ligger så långt bort från idag. Helt i onödan. Oavsett hur mycket man planerar så blir de aldrig som man tänkt sig iaf. Oftast blir det faktisk till det bättre, även om det är svårt att tro. Saker och ting har en förmåga att lösa sig på bästa möjliga sätt!
Don't worry, about a thing.. because every little thing, gonna be alright! ;)


Bloggdesign

Åh Herre Gudars Skymning!! det var minsan inte lätt att få till en egen design på bloggen, jisses vilken tid jag spenderat på det idag! Men nu börjar jag förstå hur man gör, vet dock inte hur jag ska få bort mitt vita namn på headern.. HJÄLP mig ! pretty please ♥ ♥ ♥ Har vart så koncentrerad att jag nästan tryckt in huvudet i dataskärmen när jag fixat me designen. Nu måste jag vila ögonen lite från datorn.

Shillivippen

Film söndag


Tittat film och ätit hela dagen känns de som. Fick i mig en helt popcornpåse och massa mini kexchocklad, fy tusan vad illa jag mår efter de. Såg Zack and Miri Make A Porno och Dr. Jeckyl and Mr. Hyde (2008).
Zack and Miri var riktigt kul om man gillar sådan humor, bra skådisar! de blir i betyg EEEE av EEEEE hade dock velat veta lite mer hur de gick för dem efter allt så lite besviken på slutet (som vanligt) men helt klart en sevärd film. J&H var mindre bra, har sett bättre versioner så den får endast EE för sin otrovärdighet och brist på happenings. Kankse blir Dead at Seventeen senare till kvällen när det mörknat lite :) Filmmaraton det var läääängelänge sedan (typ 10 år sen), hon som inte tycker om att titta tv/film egentligen men va gör man inte när man e ful i skallen.

//Kisskiss

Trötthetssvammel


Croupieren är hemma från kvällens/nattens arbete på Palace i Norrköping.
Det var bra för mig att jobba idag. Fick många fina komplimanger vilket har höjt självförtroendet lite.
Flera stammisar kände inte igen mig tydligen, de hade gått till mina andra två kollegor och frågat vad jag hette och sen sagt att ja var så fin i håret men att dom inte känt igen mig, inte ens min kusin kände igen mig - Jag kände inte igen dig du ser ut som 25 (jaa de e ju också en kommentar). Och andra Kattis (kollega/vän) kom fram till mig och sa hej dej har ja inte sett förr och frågade vem ja var trodde först hon drev med mig och sen bara neeej men äre emelie (lite halft tveksam sådär) sen fick ja höra många gånger under kvällen av henne att ja va så snygg och fick lite släng pussar å sådära haha så sööt hon e -Haha! Bästa jobbarkompisarna har jag sådeså!
Kan också tala om att jag tydligen också träffade någon duktig/känd fotbollspelare för AIK, Bojan? hans vän som sa de till mig men då sa jag: -jaaha synd då att ja håller på Djurgården men han var trevlig för att vara AIK:are ;) och han tyckte jag var så positiv och glad! Många tjejer som spelade hos mig ikväll med, de e också alltid trevligt! GO GIRLS!!!
Hemgång... : En kille som jag hade en lite dispyt me under kvällen sa när ja skulle hem att han hade rätt (fast de hade han inte) så ja blåste upp kinderna och grimaserade och vände klacken om mot bilen, han skrattade och sa att jag ska va stolt över min röv så jag gjorde Ass up (inte så smart me arbetskläder på kom jag på efteråt) ja tror vi blev sams.
Måste till sist säga att de var kul att sitta vid entré bordet såg mycket fulla och roliga människor - TACK ni gör min kväll!
Nog om mitt ego och den oerhört intressanta kvällen jag haft.
Nu ska jag äta nudlar och sedan försöka sova i soluppgången!

Mjauu

Håret


Jajjemensan la ett 10:- högre bud än en annan 2 sekunder innan budgivningen sluta och jag fick håret för 431:- inte illa!
Jaa ja vet de känns inte sä jättefräsht me löshår men va fan man är ju desperat!
Ja ska bara låna de tills mitt egna vuxit till sig ett par cm ;)
Så nu blir man mörkhårig igen HAHA ja som blondera i förrigår :P'
Känner mig lite lyckligare nu iaf hihi och de e ju clip-on så kan ju ta bort när ja hälst känner fört! Kanon eller hur!?

pusssinusstuss

Gulligt/knasigt/roligt som barn har sagt :)


Om spermier från pappan inte träffar mammans ägg blir det bara en vanlig omelett av det.
/Mikael 6 år

Förr i tiden fick papporna inte lov att föda barn. De tyckte att det var omusikaliskt. Men idag är det vanligt att mamman och pappan föder barnet tillsammans.
/Kathrine 6år

Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer.
/Siri 6 år

Graverade mammor går med babyn i magen i ca 204 månader.
/Hedda 6 år

Min pappa säger att min mamma är medvetslös när hon handlar kläder.
/Marion 6 år

Min mamma är i alla fall väldigt söt, för hon har så väldigt långa tuttar.
/Mia 4 år

När man gifter sig ger man varandra ett tysthetslöfte. Om man inte håller det, måste man skilja sig och då måste man dela på lamporna och knivarna och för det mesta kan man inte komma överens om vem som ska ha barnen. De som inte kommer överens om det måste gå till en börsmäklare. Han bestämmer att den ena ska ha barnen och då får den andra ett extra matbord istället.
/Regina 7år


HAHAHAHAAAAA


ticktack


Håller stenkoll på löshårsbudgivningen, hetsäter jordgubbar, äter en bulle och dricker kaffe, spännande spännande..

BLACK N' WHITE


Hårresande historia :O


Ja så jag var ju och klippte mig i onsdags.. Det tycks som att frissören och jag missförstod varandra totalt, det blev ju långt ifrån vad jag hade tänkt mig! Ingen längd kvar på håret, har tjutit sen jag kom från firssören! Jaa, tänka sig att håret kan ha sådan betydelse.
Ena sidan e superkort  och på andra sidan går håret till nacken. Jag som hade sparat mitt hår så länge och äntligen fått de långt. Tur att mitt växer som ogräs iaf. Funderar på att köpa svart löshår och eventuellt ha kvar de ja har nu blont, vad tycker ni? Något positivt är att folk säger att jag ser äldre ut, eller är de positivt föresten? vill ju inte se ut som en kärring när man e 20 direkt. Frissyren känns helt klart inte som jag iaf, känner mig inte alls bekväm i den. Rekomendera mig en bra sida där man kan köpa löshår tack!

Puss och kram i en ram!

Kisse Starmee


Var hos veterinären i måndags. De gjorde endast en smärtundersökning fick jag reda på när jag skulle hämta henne och inget hittade dem.. men hon hade ont (de visste ja ju inte?) payade 1500:- för det.. Hon är fortfarande konstig och ligger bara och trycker under badkaret vet inte vad jag ska ta mig till. Hade önskat att dom tatt lite blodprover för att utesluta andra sjukdomar men NEJ... :( 

Klippning kl 18


Tid hos Modeklipparna kl 18:00 hjäääälp nervous.
Skissade upp en bild på hur jag ungefär tänkt mig att bli klippt, hoppas Claudia e bra :O

Starmee


Jag hittade Starmee när hon bara var några månader gammal.. hon var hemlös, levde i en buske, täckt med fästingar och magrare katt har jag aldrig sätt. Hon var också jätte skygg och jag tillbringade flera timmar om dagen bara genom att sitta vid hennes buske. Började mata henne och flyttade maten närmre mitt hem. När hon vara runt ett halvår (tror jag) flyttade hon in. Hon fick två kullar med kattungar innan hon kastrerades. Den ena ungen bor hon kvar med hos mina föräldrar nu. Starmee är 9 år gammal och nu är det något fel på henne :( hon ligger längst in mot väggen under badkaret och äter knappt, hon har dessutom kräkts i en vecka.. funderar på om hon kanske har en tumör i hjärnan eftersom hon beter sig så underligt.. men hoppas bara på att hon har blivit skrämd.. ska ringa veterinären imorgon iaf eftersom att mamma å pappa är på öland. Min lilla sessan..


next..


NEXT! The Gym
Ska bli fit for fight igen ;)

Till festen


Hej hopp! off I go to Big Bell som fyller 20 (eg. imorgon) ska bli kul att träffa alla.
Synd bara att man börjar jobba 23.00 :/

Fredagskvällen


Det blev förfest hos mig istället och utgång på Hugo. Anna och jag hade kul på balkongen innan och sen kom Andreas och joinade. Vi hade trevlans och blev alla tre ganska så drunk. Anna och jag bestämde oss för att driva gärnet och nog blev de så alltid och kul har vi! På bilden till höger tittar plötsligt en liten Anna ut ifrån toalettfönstret och asgarvar. Då har hon hittat en bag jag har och hon asgarvar åt den galna figuren på påsen, Knas Anna :)
Jag skulle igår kväll förklara att jag skulle gå och kolla spårvagnstidtabellerna på nätet men istället blev de:
- Jag ska kolla bildbok, NEJ! blogg NEEEJ, jag ska titta på spårvagnsrälset!
Dessutom måste jag faktisk erkänna att jag snodde ett parfymsprut av Anna som jag fick för mig att hon inte skulle veta (förlåt anna :P) så jag viskar till robban när han tänker gå ut på balkongen att neej vi måste vänta lite och sen smyga ut sakta så att inte vinden tar tag i doften så hon vet. SMART tjej i knooow.
Shakade loss på krogen och det var galet vaaaaaarmt och kulkulkuuuul :D

//Bungiihugs!!

Shuppeliduuh!


Städar förmiddag idag! Har inte orkat städa när solen skint och luften har vart kvav men nu är det lite moln iaf. Senare kommer anna så ska vi ta lite att dricka hos mig och sedan åka till en fest i lilla Åby. Förmodligen så blir det troligen ett besök på krogen också..!

Cindy


Cindy has been shaved! Hon tycks till skillnad från andra Perserkatter trivas alldelles ypperligt i kortkort ;)

Kul sms


Skrev ett roligt sms till Challelott under lördags natten på metaltown, vad tror ni jag kan ha menat? :D

Ta a ni ja ska omväxe man svans säg vart

tankspridd är man


Tankspridd? JAVISST
Ingen nyhet för mina vännor men ilailla är det!! Finns tydligen en hjälporganisation för tankspridda, kanske ska fundera på saken..

Metaltown


Inte blivit mycket skrivet här. Efter att ha kommit hem från ett trevligt midsommarfirande på öland var det bara 3 dagar kvar till nästa resa.. Göteborg och metaltown!!! Jag, Andreas, Challe och Anna åkte dit på torsdagen och kom hem på måndagen. Jag ÄLSKAR göteborg.. vill dit igen, vore det inte för det ofta tråkiga vädret skulle jag flytta. Men när vi var där var det kanon väder med sol och 30 grader, helt sjukt varmt.. för varmt för att gå på festival egentligen!
Det var otroligt många bra band samlande på en enda festival..

Min TOP 5

1. Slipknot (sjukt grymma på scen)
2. All that remains (ett jävla drag på scen och hos publiken)
3.Volbeat ( sjunger så jävla bra live)
4. Dragonforce (roliga på scen)
5. Mustash (också bra röst live)

Marilyn Manson var egentligen den jag sett fram emot mest men som blev sämst. Han sjöng inte alls bra + det att jag svimmade efter en halvtimme då plötsligt en galen brud trängde sig fram och började strypa mig, hade dessutom inte fått i mig annan vätska än öl. Men allt gick bra men det blev dock ingen utgång efter det.
Hamnade också för övrigt i en cirkel och wall of deth under festivalen, inte riktigt med meningen men de var väl kul :P

ROLIGTROLIGTROLIGT har de vart iaf :D

RSS 2.0