Tuta inte på mig!

Idag efter att ha vart och handlat stannade jag till på bensinstationen för att tanka. Jag klev ur bilen och så tutade en bil. Jag HATAR när bilar tutar. Jag blir så himla nervös för att det ska ha fastnat något äckligt kladd på mina kläder, att jag tappat något eller att något annat är fel. Lika dant är det om folk tittar på mig. Jag får hjärtklappning och blir jätte obekväm!


Life is life


Robb tog hem en hel petflaska med wiener melange åt mig från hans jobb, I L♥VE IT!
Igår var jag med Ida, Lina och Bella. Tog två små drinkar och hängde på till Babyl en stund. Var dock inte på dricka humör så gick hem redan kl 23.
Nu först blir de bullar och mjölk, sen ska jag laga middag på lax.
Ikväll jobbar jag på Hugo och imorgon på Palace :)
I december jobbar jag både juldagen och annan dag jul + inhoppare på sälvaste nyårsafton.
Kanske låter väldigt trist men det gör mig inte ett dugg för fy bövlen vad jag är trött på alkohol!
Ställer bara till problem. Hälla i sig gift så man blir en helt annan människa, ganska crazy egentligen.
Ullared datumet är satt till lördag den 5e, tidigt på morgon!

Ha de bra folket!

Betonggrisar


I Expressen och Aftonbladet kan man läsa en artikel där det står att Djurrättsalliansen hemligt besökt flertalet gårdar för att se hur djuren har de. De fann bl.a. att grisarna lever i trånga utrymmen på betonggolv utan halm. Och på en av gårdarna finner dom en död gris som andra grisar tuggar på. Det var inte heller alls länge sedan flera grisar på en annan gård vid flera tillfällen hade missats att avlivats innan de slängdes ner i skållkaret. Grisarna skrek och sprattlade innan de till slut skållades ihjäl.
Jag blir så arg när jag läser sådant här! Men det är ju något jag hela tiden vetat om. Djuren har det inte alls bra på de flesta gårdar. En artikel som denna påminner mig dock om varför jag blev vegetarian och gör mig stolt över att ja inte bidrar med pengar till dessa hemska människor som utsätter djuren för detta.

Vill/kan man inte bli vegetarian så kan man alltid göra någon annan insats. Som t.ex köpa kravmärkt och närproducerat..

Skönero låter djuren vara i stora hagar på somrarna och gå på lösdrift inomhus om vintrarna (istället för att stå fastbundna på en plats). Man kan besöka gården i Valdemarsvik eller fråga efter skönero i butiken: http://www.skonero.se

Här hittar du några andra gårdar med närproducerat i Östergötland: http://www.ostergotland.info/Themes2.aspx?m=40359&a=40349

Så nu när det snart är jul… snälla tänk på vad för julskinka det är ni egentligen köper, leta inte bara efter billigast möjligast.. ägna en tanke åt djuret..


När man flyttar hemifrån..

När man bor hemma så finns ju allting där som man behöver. Vill man baka så är det inga problem! Men bor man hemma så tänker man inte riktigt på att man kanske inte har införskaffat alla de där nödvändiga sakerna, för de har ju alltid funnits att bara plocka fram.

Så står man där med en jäst bulldeg utan brödkavel.


Working nine to four

Finally hemma från jobbet!
Var på Harrys ikväll.
Jag som trodde de skulle vara lite folk denna helg men ICKE. Inte en lugn stund.
Råkade ut för endel bråkigt folk med. Ville bara bitchlappa dom allihopa.
Hade inte riktigt tålamodet med mig denna natt.
Jaja nu är det över och jag ska ta en av mina goda och hemmagjorda veg. hamburgare, muuuums!



 

 


Ullared soon

Jag och Robban tänkte ta bilen ner till ullared någon helg snart. Är det någon som vill följa me så delar vi alla på bensinen, 1 eller 2 pers? Är grymt shopping sugen nu! Ett besök på Ikea skulle jag också vilja göra. Skulle vilja köpa ett snyggt väggvitrinskåp att hänga upp ganska långt ner på väggen och sätta snygg belysning under.


Ur Sunes Jul

Pappan: Håkan, varför har du blivit så lång? 
Håkan: Jag har väl inte blivit lång?
Sune: Du är till och med längre än mig
Håkan: Man växer ju så mycket i min ålder
Mamman: Håkan skulle jag kunna få titta i dina strumpor?
Håkan: Ja har väl inget i mina strumpor, bara tår och sånt

HAHHAHAHA

Minns ni? Håkan stoppade pepparkaksdegen som han tog å la i strumporna.


Julkalendrar genom åren

Fy vad jag är trött på nutidens Julkalendrar. Dom ger mig inte en gnutta julkänsla! Tacka vet jag Sunes jul (91), Mysteriet på Greveholm (96) och Julens hjältar (99) och Kaspar i Nudådalen (01) var väl rätt ok? Det ska vara en saga där man riktigt känner julkänslan..! Vad är det för fel på de senaste årens julkalendrar? Bara skit allihopa! Eller tycker man bara så för att man blivit äldre och är fäst vid de som man växt upp till? Jag skulle vilja att någon gjorde en undersökning på Julkalendrar där de visas 5 från förr och 5 från de senaste åren, och panelen ska vara 10 barn mellan 7-13 år som får säga vilka de tyckte är bäst. Tror ni de skulle välja kalendrarna som vart nu framför dom för 5-15 år sedan? Jag är faktiskt mycket tveksam till det.


Årets julkalender ska handla om pensionerade superhjältar i rymden. Hmm.. Kan det bli mindre juligt?





Fullt ös utan medvetslös


Idag har det vart fullt ös hela dagen. Var bl.a. hos kneipen veterinären för att kolla Zackos öga och göra ytterligare några blodprover. 1500:- gick de på denna gång med. Dyrt är det! Denise hörde av sig när hon och Ronja hade vägarna förbi, så jag och Zacko joinade dem på 2be4you, hundcafet i Ljura Norrköping. Owh så lyckliga kärleksparet blev av att se varandra!
Föresten, vad tyckte ni som tittade om dagens Idol? Robert började iaf gråta när Tove sjöng till sin Farfar, vilken karl jag har ;)

♥ ♥ ♥My fuckiiing SNAKE TOTTOOO♥ ♥ ♥


Dags att fortsätta på den snart! En skuggning ska till "bakom" för att göra den mer 3D samt att jag funderar på om hela ormen ska få fjäll och låta de fjäll fläckar som är nu vara mörkare. Vad tycker ni?¿


Fredag (inte den 13e)

Så vad händer idag då? Det är fredag och jag är ledig. Blir det fest? Nej skulle inte tro så, fy vad trött jag är på alkohol. Kanske en bio, det var länge sedan. Uppe med tuppen var jag iaf idag, redan kl 06.00 faktiskt! Trots att jag inte somnade förens vid 3 (mina sömsvårigheter ni vet). En simtur ska jag ta mig snart.


Trevlig helg!
// BunnY friend




Spirande julkänslor


Jag fick värsta sypermysiga juliga känslan spirande genom hela kroppen! (trots att regnet öser ner ute, ja). Jag vill ha allt de juliga på en gång! Pepparkakor, glögg, knäck, julmust, lussebullar, ja ALLT! Och gå i de pyntade varuhusen med en god vän och handla julklappar, och mitt i julshoppandet kan man sätta sig ner för att vila en stund på ett mysigt fik, med varm choklad och grädde!
Låter de inte underbart?


Kajal för sotade ögon

Denna kajal är utmärkt för att göra sotade ögon med. Som ni ser har den en liten suddarknopp. Tar man annars en topps försviner mycket av kajalen men denna smetar lixom bara ut allt. Toppen! Håller också länge och man kan göra fina och tunna eye-liner streck. Kostar ca 75:-

Promenix

Hemma efter 1,5 timmes promenad.
Har kört slut på både mig och hund nu.
(Lägg märke till Zackos tunga)
Blir 2 timmars vila sedan en kopp kaffe för att orka med gymmet!









 


Dagens viktigaste mål

I måndags började jag mitt nya liv.
Min frukost består numera av:

·          Fiberhavregrynsgröt med linfrön och mjölk
·          En halv rallarhalvor (surdegsbröd) med grönsaker
·          Ett ägg
·          Och till att dricka, Juice med fruktkött.

Efter frullen ska jag vänta två timmar för att sedan bege mig till simbassängen.
I e.m. blir det gymmet med Robb. Däremellan ska jag väl försöka göra lite nytta som typ STÄDA.


Back On Track

Ohoho nu känner jag mig lycklig igen! 1 timme i simbassängen gjorde susen. Stramar i hela magen, feels GOOD!! Ska nog förbi gymmet i e.m. med. Nu är jag på g efter all sjukdom igen serrni..!












 


Emelie går i ide


Sen studenten har allt bara gått åt fanders!
Funderar på att gå i ide ett halvår eller sådär.
Känns väldigt hoplöst allt nu.

Dator städning

Nu sitter jag här och sorterar dokument på datorn. Har typ SJUHUNDRATJUGOELVATUSEN.. skojigt värre.. NEJ.
Efter det ska jag skriva ännu ett dokument. Det dokumentet ska innehålla månadens inköpslista. Har många julklapps ideér nu. Snart är det faktiskt första advent (29 nov). Det går undan!

Nails, CHECK


Idag har jag vart på Hageby Centrum! Fixade akryl naglar på professional NAIL :) halva priset på allt där nu fram till 30 November. Var också förbi min frissör vän som jobbar på Trudes. Tog en fika där med frissörgänget, det var trevligt! och på fredag ska Kattis fixa mitt hår och sminka mig till kryssningen, yeeey :D

Me liiiike

Hemkommen efter flera timmar på stan med Emma. Jag köpte en klänning till kryssningen, ass nice fit och tuff me dragkedja baktill. Precis i min stil. Blev även en fika på Esspresso house som har världsgodaste latten. Mys pysss.
Hoppas på att man senare orkar ta sig iväg för att spendera lite tid under ljusrör. Min hy behöver de!

Kiss









Lek i parken


Barnisvakt åt William idag. Vi var och handlade först, käka lite på mcdonken och sen hade William och jag svärdkrig..! Han vann :(
Gick sedan till parken och inte bara William tyckte de var kul med Rutschekana för Zacko sprang upp flera gånger i tornet och åkte ner i rutschekanan :)

Crossing moose

Moster berättade att hon var ute och körde, sen blev det rött precis när hon kom till stoplyktan så hon var tvungen att stanna, trots att det inte var några bilar som var ute på vägarna. Ljuset på övergångsstället blir grönt och helt plötsligt så kommer en älg och går över på övergånggstället. Sjukt eller vad? Vilken syn! Det är vid såna tillfällen man ska ha med sig en filmkamera i bilen.



Fine stuffs from m&d


Mamma och Pappa kom förbi idag, de var på Ullared-Gkås igår. De hade köpt lite prylar till mig och Robban. På bild ser ni en supermysig snygg tröja jag fick och en fin ljusgran till Jul.

Det var trevligt med fika och ”presenter” :)


Frisk efter 2 veckors sjukdom i Bacon influensa


Igår jobbade jag på Harrys, mycket bönder, mycket folk! Segt ibörjan eftersom att jag började redan kl 21.00, men sedan tog det fart. Faktiskt så kände jag mig relativt frisk igår efter 2 veckors hemsk sjukdom. Det är nästan med all säkerhet svininflunsan jag haft med tanke på alla symptom och hur DÖENDE jag faktiskt kände mig. Fy det var hemskt. Men jag lever och mår bra nu. FINALY. Hoppas ni andra slipper denna hemska influensa. Jag rekomenderar er starkt att vaccinera er för detta var det värsta fyyy tusan. Men sen har jag kasst emunförsvar också..

Kram♣

 


Galvanisk ström

Jag vill ha en galvanisk ström maskin!!!

Ass bra mot gäddhäng, rynkor, celluliter och acne!

3228:- på www.zamimi.se


Pyssel med trolldeg

Det var säkert 10-15 år sedan jag pysslade med trolldeg. Alltså senast när jag gick på dagis. Även fast det var så länge sedan så kan jag minnas den salta smaken i min mun. Ja, jag brukade försöka smyga in en bit av trolldegen i munnen när dagisfröknarna inte såg på.
Såhär innan jul kanske det kan vara kul att göra en trolldeg för lite julpyssel? Kanske en fin kylskåpsmagnet till mormor?
Här har ni iaf receptet:
1 dl vatten
2 dl mjöl
1 dl salt
1 msk olja
ev karamellfärg

Figurerna kan sedan torkas 1 timme i ugnen på 100 grader.


Tips på trolldegsfigurer och hur man gör dem hittar du här: http://www.skapligtenkelt.se/trollfig.htm


Lugna firren

Eftersom att det känns som om någon rivit upp halsen på mig och smygt ner kräkmedel så blev det en hemma kväll idag. Tittat på Idol och fick min första Idolrysning när Eric sjöng. Efter utröstningen blir det till att leta upp någon bra film och äta lite ost och kex till det. Hoppas på att vakna upp friskare imorgon.

Ha en fin kväll sötnosar

Varför har Adam & Eva navlar? Är Gud en kvinna?


När man bara ligger hemma och är sjuk, ja då ploppar alla möjliga funderingar upp.. Här nedan följer två ↓
Det vore högst otroligt om människan kunnat åstadkomma byggnaden av jätte pyramider på ca 150 meters höjd - tack till de s.k. utomjordingarna.
Och om nu den där GUD skapade Adam och Eva, vaaaarför i helvete har dem navlar då? kom dem från guds mage eller? Betyder det isåfall att gud är en kvinna!? Eller kanske ska vi nu alla börja hålla oss till teorin att vi är utvecklade primater som har sin härstamning från homo sapiens som därinnan utvecklades från vår söta vän schimpansen.

Bell rider tjuren HAHAAHA


Anna in my dreeam


Fy fan vilken mardröm jag hade i natt! Jag drömde att Anna Anka stod lutad över mig och på sin hemska dialekt sa: aahaha din nolla, du tror att du är så jävla bra men din man fiser under täcket och du kommer att dö i svininfluensan. Jag bara hör hennes äckliga garv om och om igen tills jag vaknar.


Postivt med höst/vinter


Nu har jag bestämt mig för att ta fram det positiva med hösten och vintern!

 

  • Fler mysiga bio och filmkvällar
  • Mycket tända ljus vilket är mysigt och vackert!
  • Varma drycker är godare än någonsin.. tex oboy med grädde!
  • Träningen kommer igång igen (på sommaren vill man ju bara sola)
  • Julpyntade varuhus och julshopping
  • Glögg
  • Mys kläder
  • Många hittar kärleken

Kommer du på fler punkter?


Gråa dagar

Ena sekunden regnar det, nästa sekund snöar det
och ibland är det bara en äcklig blandning av båda två.
Dagar som denna önskar man att man istället bodde i ett varmt land.
Blask, grått, mörka dagar, nakna träd, kyla..
nej tack säger jag! Men ändå så är detta vad man ska leva med till april.
Fy faan..


St. Runken

Letade mark/tomt/fritidshus till företaget och hittade en plats som verkade intressant
men sen såg jag namnet på området.. St. Runken..!
Välkommen till blabla på St. Runken.
Neee hahah de går ju inte!


Sick of sickness

Nee fy jag orkar inte vara sjuk längre :( Började förra veckan med illamående och fruktansvärd halsont, nu är jag megaförkyld, lite halsont och huvudet bultar och lederna värker.. jag ska ta vaccinet snarast för jag vill inte bli sjuk igen! fy vad jobbigt, orkar ju ingenting..

En kopp te med honung NU

Tjofadderittanlej

Bella har vart här ett par dagar med mig. I förrigår natt apgarvade vi åt att jag ställde de små datahögtalarna på soffkanten.. anledningen till vårat tjutgarv var att vi tyckte de såg ut som om dom tittade på oss, D.A.M.P. Idag har de snöat en massa, usch och tvi för det säger jag bara! hatar kylan och snön. Hade de vart för 10 år sen hade man redan vart ute med pulkan.

Idag hängde bella med mig till Gynekologen, SINAD hissa upp mig på stolen, typ till taket hahah aldrig mer gå till en manlig gynekolog säger jag bara men ja var ju tvungen. Hittade dock inget fel konstigt nog.

And no what!? Kom å lek med Bell å mig.

RSS 2.0