Sömnproblem i högsta grad

Fy satan på gatan vad jag hatar mitt sömnproblem.!
Har vart värre än värst de senaste veckorna, vet intte vad jag ska ta mig till.
Det sprätter i bena och jag lider av plågan när jag försöker få mig själva att somna.
Dags att åka och hämta en starkare variant av sömntablett hos mor tror jag visst.
En kopp varm mjölk med honung nu så gör jag ett nytt försök till att sova efter den.

Good luck to me!

Wiener Melange efterlyses

Herre guuud nu när jag googlade efter en bild så hittade jag bilden som ni ser till vänster. Ser ni vad det står på burken?! WIENER MELANGE jag har aldrig sett den någonsin i någon butik men jag hoppashoppashoppas den finns i Sverige, jag ska gå igenom varenda butik tills ja hittar den min älskling (okej kanske inte exakt varje butik men nästan). Tänk er Homer Simpson när han dreglar efter något gott, så sitter jag framför bilden.


Fem

Tvättmaskinen är igång.
Snart ut med hunden.
Äter en mandarin.
Letar fibrilt efter ett bra wiener melange recept.
Funderar på vad dagens middag ska bli..?

LE och var glad :)


Äkta kramar


Det här med att kramas..
Hur kommer det sig att man bara ger sådana där halvdana kramar? Är det för att man inte orkar ge sin vän en helarmad kram eller är det pinsamt kanske? En kram med båda armarna kanske ses mer som en kärlekskram än en vänskapskram? Faktum är att jag bara känner en person som ger sina vänner helhjärtade kramar, och det är Challe. Även jag ger enarms kramar och i mitt fall är det nog så att jag tycker det är lite pinsamt. Det tog ett bra tag innan jag ens började krama mina vänner över huvud taget. Men kramar är mysigt och jag ska försöka att tänka på att ge äkta kramar, så som de ska vara!
Ger du en äkta kram eller en snabb enarmskram, eller ingen alls kanske?


Hösten erbjuder


Hösten bjuder på mysiga promenader.
Kladdkakemuffinsarna står i ugnen och ensam mamma söker är på paus.
En läskflaska och en godispåse väntar på bordet.
Smaklökarna längtar.

Puss

Charmtroll nr1


Kolla in det här lilla charmtrollet då, så jävla SÖÖÖT. Tror ni jag är sugen eller?

Folk-Musik-Firande

Fy fasiken vad folk det var som köade till Hugo ikväll! VIP kön var lika lång som den vanliga kön, man skulle kunna tagit kvällen för nyårsafton så mycket folk det var! Faktiskt så spelade dem riktigt bra musik denna kväll och det är alltid lika kul att titta på de som sjunger karaoke, mindre kul blev det dock efter att Magnus uggla låten sjungits 20 gånger. Jag ser fram emot morgon dagen, då blir de till att storhandla och laga Lasagne + en massa myspys och "firande" av Robbans & Min 5års-dag i efterskott.

Hörs!


Bodybutter till vintern

Till alla torra hyar i vinter rekommenderar jag starkt detta underbara bodybutter med Sheasmör och vitamin E som skyddar och vårdar huden. Uppfriskande lukt! Kostar runt 70:- och finns på Åhléns.Vill man förnya huden lite kan man använda peelingen av samma sort. Lagom peeling effekt och inte så där grusig så det känns som att huden rivs sönder.








~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Tiden backar i natt

Yeeey mej! Jag kan sätta upp mitt hår nu llaalala! Och jag lyckades ganska bra med skuggningen igår (ursäkta mitt osminkade och fula ögonbryn).
Alla partymänniskor får en extra timme på krogen idag, iaf om man går till Hugo, och jag får en extra timme att jobba. När klockan är 12 så ställs klockan till 11 igen, hur blir de då med att gå in gratis innan 12? Kanske att de fortfarande håller sig till sommartiden tills stängning och har öppet en timme extra då?
Men så att.. glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme i natt!

 


En torsdag med godingar

Nu har jag precis haft vännerna här, Bella, Tessan och Ida. Jag bakade bröd som vi sedan mummsade på och så käkade vi OLWs goda Fredags MIX, riktigt göddans och tittade på Mammas pojkar (som inte så mycket är mammas pojkar) och Inlåst. Torsdagens favorit program. Riktigt nice kväll. Imorgon ska jag på Starta eget kurs från 9-4 ska bli spännande och förhoppningsvis lärorikt. Nu bums till sängen!




************************************************************************


Oh Happy Day

Nu är det en glad Emelie som skriver här! Jag var just och träffade min Jobbcoach som var inhyrd till FMR. Hon var supertrevlig och helt uppriktigt intresserad av det jag sa. Hon gav mig kanon bra tips till mitt företag och tyckte det var jätteroligt att jag var så målmedveten. Jag är helnöjd redan efter första mötet!


Blåbärsmuffins it is

Jag har bakat blåbärsmuffins åååh det är synd att jag inte kan spela in doften och lägga upp här så att ni också kan få känna den, det doftar riktigt ljuvligt. Mums va gott de ska bli med lite kaffe till.

The muffins saves the day!

Mitt recept på Blåbärsmuffins:

Ca 18-20 st bullformar

125g Smör
1½ dl Socker
3 Ägg
4½ dl Vetemjöl
2 tsk Bakpulver
4 tsk Vaniljsocker
1½ dl Mjölk
Bär

Blanda smält smör och socker. Tillsätt äggen och vispa. Häll i Mjöl, bakpuler och vaniljsocker, vispa och tillsätt mjölken, vispa lätt tills smeten är klimpfri. Rör ner bären. Gränna mitt i ugnen på 175 grader i 15-20 min (till gyllenbrun färg)


Höstigt värre


Hemma från er riktigt höstig promenad i duggregn och dimma. Zacko och jag promenerade bort till hundrastgården och kastade lite pinne där. Han gled över hela gräset. Riktigt uppfriskande med en långpromenad måste jag säga! Nu blir de wok och kaffe på de!

Peace out


Planka-MT-Palace


I lördags var jag som sagt ledig. Robban och jag åkte till mor och far för att äta middag eftersom pappsen fyllt 43. Det blev plankstek, med fisk för min del. Lämnade kvar Zackoponken där för att åka iväg till förfest hos Mange och Tina. Efter lite mullemull där traskade vi ner mot Palace för att fortsätta festandet. Efter att ha blivit bjuden på en 10a redbull och vodka slog de till på mig så gick hem redan hav två för att slippa göra bort mig. Men kul var det därinnan! Han iaf med att jucka upp Bella på garderobs disken.

Idol 2009 - Michael Jackson Hyllning

Ikväll blev det idol för min del och det var Michael Jackson tema. Jag måste säga att jag blev lite tårögd. Han var ju riktigt grym. Tror faktiskt inte att jag innan kvällens idol förstått att han faktiskt är död. Fin hyllning tycker jag. Vissa gjorde det bättre än andra. Mariett är fortfarande min absoluta favorit. Snygg är hon också! Eric har ju en grymt skön rock röst och ligger på andraplats hos mig. Reza ligger också högt hos mig, hon verkar vara lite coolt crazy :) Låten som Eddie sjöng ikväll tycker jag har en riktigt grym text, och han gjorde den bra på sitt sätt!

Tack till idolerna som underhöll mig ikväll!

 

Puss och kram till alla sötingar





Have a Delicious Day!


För de ska jag ;)
Fest i helgen kanske då? Är ju ledig både fredag & lördag (WOW) det suger i tarmen.

Tabbe av Mustasch

I torsdags var jag på stan med Bella och Denis. Denise shoppade loss och Bella köpte en supersnygg lila klänning från Gina Tricot för bara 199:- För min del blev det bara shopping till hunden, eller nej föresten, jag köpte faktis den där roll'on foundationen från Loreal som jag velat haft enda sedan den kom. Efter shoppingen tog vi en fika på Fräcka fröken, jag tycker det är så himla mysigt att fika! Nu inatt har Bella passat Zacko hos mig medans jag jobbade på Otten. Riktigt dött var det där. Mustasch skulle vid konsertens slut säga att folket skulle efterfesta på Otten med istället blev de bara - Nu blir det efterfest! Så folk förstod ju inte att de skulle vara Dj's på Otten. Surt. Blev ganska långtråkigt med så lite folk. Menmen jag härdade ut. Nu blir de kvällsmat och sen sova. Imorgon kommer Robban hem.

Kisskiss


Coola shoes


Me wants! Är de inte hur coola som hälst eller?
849:- på Shock.

Pyamaspartyy


Nu har mina kära vänner åkt hem! Emma kom redan kl 10 igår och senare plingade det på dörren och då var det en trött Anna som stod där, men glad var hon över att ha klarat halkan. En timme senare eller så droppade även Bella in som hade vart och betalat Magaluf Reunion kryssningen. Det blev taccos, godis, popcorn, tv tittande (Färjan och Hollywoodfruar) och även en film, Martyrs, sågs under natten. Psyko film. Rekommenderas inte. Blev riktigt förbannad på det usla slutet.

Vad händer jaoo?

Jag känner mig lika ensammen som den här lilla parveln, för ensam det är jag. Till och med Zackoponken har lämnat mig för en helg på landet. Men om ett par timmar börjar jag jobba och det på Palace. Hoppas inte Bella välter bordet.
Just nu sitter jag och väntar på att The Sims ska bli klart så kan jag leva mig in i en annan värd för ett litet tag.
Dagens middag blir lax, potatis och Hollandaise sås - det ser jag fram emot!

Till alla partyglada jävlar - Ha en trevlig kväll!


Sol vind och vatten


Fy bövelen vad jag längtar till sommaren!!
Men det kanske inte är så mycket att längta efter egentligen.. men man kan ju hoppas att den blir varmare än tidigare år.. det är iaf varmare då än nu.. fryser asset av mig.


~~Svart skjorta~~ me likes


Yeeey vi får ha svart skjorta på jobbet nu! Och ser ni, mitt hår når ner på axlarna nu, dubble yeeey!


För tre år sedan var vi 4


På bild: Anna, Cindy, Emma, Jag

Gamla tider.. då var vi ett tjejgäng på 4 sen blev vi bara tre och nu känns det bara som vi är två för du EMMA är ju aldrig me oss längre :(


10 wierd facts about ME

1. Nyser av mint
2. Har inga lilltånaglar
3. Säger sexte (istället för sjätte)
4. Diggar nudism
5. Kan prata med papegojor (på deras språk)
6. Är tvekönad
7. Har vampyr fetish
8. Får ofta engångshicka
9. Har en önskan om att ha ett trädhus som Tarshan & Jane
10. Är hjulbent och överrörlig

Btw så skojade jag bara om att jag har två kön, jag har helt till fullo en kvinnlig kropp!


Bajsar träden?

På väg till gymmet gick jag jämsides med en liten flicka och hennes morfar (hoppas jag att det var) och den lilla flickan frågade morfadern om alla bajsade lika dant och han förklarade att så inte var fallet, så gick vi förbi en träddunge och flickan frågade: morfar bajsar träden också? Morfaderns svar var att nej dom tappar löv istället. Ibland när barn frågar saker så blir man helt ställd och vet inte vad man ska svara utan att göra det invecklat. Så han gjorde det lätt för sig och jämförde löv med bajs. Ungar är ju bara för söta med deras frågor :)






Charles Darwin skor på Catwalken

Det här måste vara världens fulaste sko! Och med 30 cm klack måste de även vara bland de svåraste att hålla balansen med. Men de gjorde säkert catwalken intressantare och mer mäktig när ett gäng likklädda tjejer stapla in på dessa Charles Darwin inspirerade skor.


Gammeldags parkeringsautomat

Kolla vad jag hittade på min nattpromenad igår! En gammal parkeringsautomat. För tio år sedan fanns dem på varenda parkeringsruta, eller rättare sagt varannan eftersom att stolpen har två mätare. Numera använder man sig ju istället av en automat som skriver ut biljetter som man får lägga i bilen. Denna la man bara mynt i och så flyttades mätaren och tickade sedan tillbaka för varje minut – som en äggklocka! Jag hade inte tänkt på att dom försvunnit tills jag hittade denna ensamma på en ruta i tisdags natt.


Jag vill ha en bulle!


Bullterrier är ju så himla charmiga, de har sån personlighet! Mysiga och underbara är dom och man hittar dom ofta sittandes på rumpan i soffan :)


Nattpromenad mot depp

Imorgon blir det skärpning, ska inte sova bort hela dagarna, ska till gymmet, kanske tom blir två gånger på en dag? Funderar på att besöka självaste gymmet på morgonen och på eftermiddagen/kvällen simma ett par längder och sätta mig i bastun. Skulle nog behöva spendera lite tid i solariet med, både för hyns skull och humöret. Börjar redan bli depp över höst Sverige, hur ska jag överleva hela vintern? Jag vet inte.. jag hatar det här! Har iaf en kryssning att se fram emot den 13 November, tur de annars kunde jag lika gärna gå och dö. Ne nu ska jag inte överdirva. Går på en långpromenad i nattmörlret nu, aningen riskabelt men jag känner at jag behöver det.

Vi hörs i morgon.


Samtal från Spanien

Robban ringde från Spanien idag och mådde bättre, som jag trodde. På fredag ska han till stranden och titta på topless brudar och lördagen ska han shoppa, kanske blir de en GUESS väska till mig tihi :) en annan kväll skulle han ut och festa och jag tycker det är bra att han får göra lite kul i livet även om jag blir lite svartsjuk :P Jag är riktigt avundsjuk på att han är i värmen,  åååh vad jag vill bada i underbara havet, sola och uppleva lite annat än dystra Sverige. En utlandsresa i vinter eller början på våren vore jäkligt nice, det hoppas vi på!

Jag ville att robban skule ta en bild och visa mig hur de såg ut, här är bilden han tog:


On my own



Igår:
Bilen knacka, stannar till på en parkering, tar ut oljestickan - helt torrt på olja..! + att handbromsen bara slutade fungera och en plugg har flygit bort så de ryker avgas, kuuul. Oljan kostade 500:- dessutom, det är dyrt att ha bil!
Robban och jag som tänkt att ha en riktigt mys dag och hitta på kul grejor, men istället blev man fast på en parkering i Finspång ett par timmar.

Idag:
Var just och skjutsade Robban till flygplatsen, han åker  till Spanien för att jobba i två veckor, blev lite sorligt i bilen med sinead o'connor -  nothing compares to you som spelades på radion.. Så nu är det bara jag och djuren om jag inte startar kollektiv!


Karatefylla och jobb går inte bra


Nahej så det blir ingen lugn filmkväll utan det blir till att jobba på Otten ikväll. Imorgon jobbar jag på Palace. Men man kanske hinner med att se en film ändå innnan man börjar jobba. Jag ska iaf köpa godis och glass för jag är riktigt sugen på glass i stora lass nu mmm. karatefylla i onsdags,  jobbade igår, jobb idag & jobb imorrn me, öjöj, hur ska de gå? Tror dessutom att jag är sjuk för jag skakar som en trasig tvättmaskin, kan inte få upp värmen!
Men thats life! Bara att bita ihop

Rekommendera


Idag spelade ingenting på Hugo, alltså bandet heter Ingenting, påhittigt namn eller hur? Ganska sorglig musik, påminde lite om Kent, men tjejen sjöng jätte vackert. Skönt att jobba och få tankarna på lite annat. Imorgon är jag ledig, så himla skönt. Det blir nog filmkväll så rekommendera mig gärna några bra filmer, hälst skräck eller komedi.


RSS 2.0