PIP here we coooome!

Hela jag vibrerar.
Jag är så spänd över det hela att jag är helt spyfärdig.
Om några timmar bär det av mot Putte i Parken i Karlskoga.
Ska bli så himla kuuuul med RÖJ!

Vi hörs om 5 dagar!


Där small det nästan!

Haft ett par riktigt bra dagar i björsäter.
Grillning, bad och lite dricka.
Blev en uppvärmning denna vecka till PIP som är på tisdag.
Måndag-tisdag-onsdag --> DRUNK! Härligt värre ;)
Fick bilen städad idag med, både invändigt och utvändigt, verkligen på tiden!
Nu slipper jag skämmas ihjäl inför folket som åker i min bil på tisdag.
På vägen hem från björsäter idag OJOJOJ några millimetar från en KABOOOSH krach och ganska så säkerligen döden. En bil svängde rakt ut på vägen där jag kom. Tur att man har sån snabb reaktionsförmåga och kan styra bilen bra.


Lycklig!

Bra dag. Bara man bestämmer sig för något så går de oftast vägen.
Fick bilen besiktad idag och den gick igenom, puuh vilken tur.
Var lite nervös för hur jag och folket skulle ta sig till PIP.
Endast stoplyktor som behöver bytas ut.
Ska boka tid till att byta vindrutan nu med. 1500:- i självrisk.
Efter besiktning blev det bad i Ågelsjön, hur bra som hälst!
Drog sedan till smultronstället idag med. Var där senast igår.
Tror jag varit där typ 5-6 gånger i sommar? Glass = GOTT!
Bror Linus fick även sin tattuering gjort idag - skit snygg!
Och nu kom regnet!




Bild ritad av: Jonatan Kamyab Ottesen
Tattuerare: Paula Svensson - Needle and Skin Tattoo Finspång




3kg GONE 3kg more to GO


Irritert

Det är få saker som irriterar mig så mycket som när jag försöker berätta något och den andre börjar svara eller prata vidare innan jag ens hunnit prata färdigt. Jag fortsätter alltid att prata vidare trots att den andre också nu pratar, bara det för att visa att jag inte hade sagt klart mitt. Men det blir ändå att jag kommer av mig och bara säger halva ord och ofullständiga meningar.

LÅT MIG PRATA TILL PUNKT!
Hur långsamt eller fort de än går.


Toppenväder vid en sjö någonstans


Vart och badat i Ågelsjön idag.
Schysst av Marcus att komma och plocka upp mig och Zacko.
Hade inte vart kul att ligga hemma i stan i detta solskensväder.
Men nu är jag sugen på att göra något igen. Vill göra något hela tiden.
Förstå vad skönt att bara packa ihop det nödvändigaste, sätta sig i bilen och bara dra i väg någonstas, utan några som hälst planer. Spontanitet.. det är min grej!


en dag man vill glömma

Helvetesfredagen!

För det första så är jag redan totalt lost i huvudet och förvirrad.. värme på de gör att hela hjärnan kollapsar totalt!

Så ska jag åka till Nyköping för att jobba.. Är väl medveten om att jag behöver tanka och åker till en mack, sen en annan mack och ännu en mack, men NEJ mitt bankomatkort är oläsligt överallt. Det är 35 minuter kvar tills jag börjar arbeta så jag har inget annat val än att åka till Nyköping ändå. Fucked up som jag är i huvudet och utan att tänka mig för börjar jag köra mot Katrineholm (där jag även arbetar ibland). Vänder i åby.. Kommer fram till nyköping på 20 minuter men hittar inte till nattklubben och yrar runt i city ca 10 minuter, ilsken som ett bi.
Hittade till slut och fick stå i det varmaste hörnet och arbeta i 4,5 h utan fläkt! Äntligen slutar jobbet, dags att köra hem! ..Hittar inte ut till E4an mot norrköping (zero lokalsinne) och börjar få panik över att bensinen ska räcka till Nyköpingsbron där jag tänkt tanka. Framme på macken vid nyköpingsbron, skruvar bort tanklocket, sätter i bankomat kortet – oläsligt! provar igen och igen, fortfarande oläsligt. Frustrarad som jag är hoppar jag in i bilen, smäller igen dörren och kör iväg. 5 minuter senare NEEEEEJ jag glömde tanklocket!!! Kan inte vända.. det är osäkert om jag ens tar mig hem på den lilla bensin som är kvar i tanken. Med det i åtanke får jag ännu mera panik, tänk OM jag får soppatorsk och står vid kanten av skogen mitt i natten och någon kommer för att ”hjälpa” (döda) mig. Självklart hade jag inte heller något batteri på mobilen så skulle inte kunna ringa SOS. Förstår ni min panik.!?

Glad över att jag tog mig hem levande.


truly love it ♥

Freaking nice helg de vart då!

På fredagen firades Anna för sina (på tisdag) 20 år! Blev grillning, fyllespel, nattpromenad och poolbadande där vissa föredrog att bada nakna, en annan med bikini och någon med kläderna på ;)

Stannade kvar i björs över lördagen med. Vi tältade, eller.. Anna gjorde iaf det i några timmar, för andra blev det till att ”sova” på bryggan men det var mys. Vaknade av badare som sade god morgon hihi :) På söndagen blev det sola och bada och sen hem till stan igen :(

Idag ska Bella firas på sin 21-års dag. Megamassasuperdupermycket GRATTIS till vännen ♥


Kom ihåg det bra och glöm det dåliga

Jisses vilken kaoisig dag!

Jobbade onsdag natt men hade bestämt med mamma, Bella och Denise att åka och bada på torsdag morgon därför blev den endast sömn mellan 06:00 – 07:00. Var inte så mycket sol som vändret utlovat.

Dagens kaotiska händelser:

  1. När vi bestämde oss för att åka till Smultronstället istället för att sitta och huttra under ett duntäcke på stranden, så tänkte jag bara göra en liten sväng ut från parkeringen. Det jag hade missat var att det var en kloss ivägen som jag lyckades köra över och fastnade med bilens underrede mitt på. Kunde inte köra bakåt, kunde inte köra framåt. En snäll farbror hjälpte oss sedan att bygga ramp av plankor och pinnar samt att han drog min bil med bogseringslina samtidigt som jag försökte backa bakåt över klossen. Kom efter ca en timmes lirkande över den nedrans klossen!
  2. Ligger och solar brevid en bänk när en kraftig vid plötsligt knuffar ner min kaffekopp över hela mig.
  3. På personalmötet kl 19:00 sade chefen när jag träffade henne: du får arbeta med caroline ikväll istället för mig Jag: VAA!? Ska jag jobba ikväll? Chefen: eeh jaa hade du glömt bort de, vilken tur att ja sa de nu då.  Fuck vad pinsamt..
  4. Tappar ut hela markerlådan på golvet på jobbet.

Hade lite solskensstuder på början av dagen som tur var.


RSS 2.0