DET BRIIIINNER!!!

Under natten till onsdag så startade en brand i 1800-tals byggnaten mitt över skolan.  Det var fortfarande lågor fram på onsdags eftermiddagen och det var aldeles rökigt in till skolan. Under natten till idag blev det inte mycket sömn. Kunde först inte somna pga stress.. sen när jag väl gjort det vaknade jag helt plötsligt mitt i natten med panik. Det luktade eld och jag fick först för mig att det brann i lägenheten och yrade runt. Sedan höll jag på att rusa ut helt naken på balkongen men kom på mig själv när jag såg grannens fönster mittöver lysa. Helt otroligt att instinkterna är så inbyggda att man vaknar av lite vag eld lukt. Förmodligen var det vinden som förde med röklukt från byggnadsbranden som än idag rök kraftigt.

Jag och gruppmedlemmarna var mer borta än någonsing idag. Övertrötta och fnissiga. Man skulle haft en videokamera och spelat in dagen. Kul var det. Tokstollar hela kvadrologin.

Imorgon är det ännu en tuff dag i skolan och sen jobb på det!
Shohooo

tlöööött

Blir tokgalen på att jag inte hittar min laddare till digitalkameran.
Alltid när man inte har kameran så är det massvis som man skulle vilja fota.

Praktiken är nu över. Kommer sakna gullebarnen. Kommer lyckligtvis tillbaka till dem v. 48 igen!
Har dock varit en väldigt tuff vecka då så mycket nya intryck gör en väldans trött. Så har jag även jobbat både fredag och lördag. Igår natt på krogen var ett helvete. Folk tjaffsade, bråkade, fuskade och dampade och jag dampade tillbaka ännu mer på dem då förståss. Fyyy sjuttsingen! Idioternas afton. Kan det berott på extrem fylla på grund av kulturnatten i Norrköping? Troligtvis.. Och när jag kom hem kunde jag inte somna eftersom att jag hinkat kaffe, druckit cola och knaprat dextrosol hela dagen/natten för att inte somna på bj-bordet (sovit alldeles för lite på sistonde). Men nu är det söndag och jag lägger det bakom mig. Har blivit en hel del pluggande idag men snart ska jag lägga även det åt sidan för att laga lite mat och senare titta på "ensam mamma söker".

:)


höstvandring

Idag på praktiken var det höstvandring med alla elever och lärare.
Underbart att få lite frisk luft. Vi stannade och vilade ett par gånger på den 8km långa promenaden. När hälften var promenerat stannade vi för att grilla i skogen. Mys! Det blev mycket hålla i handen och pratandes med det är roligt. Åkte kl 2 för att hämta Zacko på dagis. Vi åkte raka vägen till hundrastgården så att han skulle få springa av sig, för jag orkade inte gå något mer men det hade nog inte Zacko någonting emot. Trots att jag nu är megabaoutajätte trött så måste jag ändå försöka få lite skolarbete gjort! Längtar till sängen…


 


HEJ!! Det var länge sen!!!

Har ätit penicillin i 10 dagar men urinvägsinfektionen är forfarande inte bra. På måndag börjar en ny kur på 10 dagar, yaaay, min mage mår ju så bra av de.. Något desto roligare på måndag är att jag har min första praktikdag på Tamburinens skola :) I skolan är det fortfaramde fullt ös och varje dag sitter jag med en skolbok i handen.
Nästa månad jobbar jag iaf bara 5 pass så då kanske jag får lite tid över till annat.

Igår: skola 8-17 jobb: 20-03.30
Hittills idag: Fika med Bella :) förtidsröstning
Snart: Matlagning - klyftisar, stekt svamp, cornfile, café de paris sås och självklart en fresh sallad till!
Senare: Jobb på Harrys!!!

"Kom ihåg att glömma bagateller. Kom ihåg att lägga viktt vid det saken gäller. Kom ihåg att älska medans du törs. Kom ihåg att leva medan du gör det!"

Trevlig lördag allesammans!


torrt

Ohoho får se hur de går för mig på litteratur seminariet idag. Hann nätt och jämt klart med uppgiften som ska lämnas in till idag, så seminarie frågorna har jag ICKE hunnit med att titta på... jeflans skit!

Har vart så upptagen med skola från morgon-sovdags sen jag började, saknar mina vänner :(

Och nedrans kalla klimat som har fått hårbotten, läppar och näsvingar att bli torra. Har just smörjt in hårbotten vid pannan med bodybutter för att jag inte ska flaga. Smart va? kliar inte längre iaf..

Brrr...

 


Men vaah.. ¿

Jag har vart som ett enda stort uppochnedvänt frågetecken idag.

Har vart ett jäkla strul för mig enda från början med att få ett LIU-kort.
Att de ska vara så jäkla svårt. Registrerade mig men de kunde inte hitta mig på datorn iaf så jag blev bedd att komma tillbaka en annan dag, och det har jag gjort, flera dagar. Och så idag gick jag dit igen för att få mitt kort men NEJ då var korten slut.. Hur ska jag nu kunna skriva ut mitt arbete som ska lämnas in senast kl 12 undrade jag!??!?! Blev runt skickad över allt men ingen ville skriva ut åt mig. På universitetet fungerar det ju så att studenten ska lösa allt själv… hmm. Lite hänsyn till att man är ny TACK. Fick kl 3 hjälp av en coachare som skrev ut åt mig. 3 timmar sent bara.. hmm igen.

Nu ska jag äta stekt qornfärs med grillkrydda på och till det makaroner och ketshup. Fäen så gött. Första måltiden på dagen.. har ju inte haft tid att äta eftersom jag fart runt över allt, så det kommer bli extra mycket gott!

Hear ya..!


RSS 2.0