hypad

Kvällens jobb startade segt men sedan kom det igång ordentligt vill jag lova!!
Tvättade hela förmiddagen och varvade med att gå ut med hund så slutkört var jag redan kl 9 på kvällen när jag skulle börja jobba. Blev att häva i sig kaffe som jag alltid gör när jag ska jobba och är trött. Är nu helt hypad och vet inte när jag ska lugna ned mig och få sova lite. Måste upp skapligt imorgon och plugga, har väldans ångest över att jag inte gjort de jag gjorde, men men de fixar sig alltid! Kvällen gick iaf toppen, det är jag glad över.

pussochkramienram

Hemma färgning

I tisdags fick vi via Linköpings Universitet möjlighet till att se en dom film på Visualiseringscenter i Norrköping. Så himla häftigt att man på en vit duk kan frambringa en sån verklig känsla i kroppen. Vi tittade på en film om rymden, galet vad små vi är..

Har inte fått till någon bra bild men både den blonda slingningen och färgningen av det svarta gick bra! Köpte Moods pärlblond och svart, totalt 80:- sparade altså in över tusenlappen på att färga hemma istället för hos frissan! Även om det kanske inte blev riiiktigt lika bra som gjort hos frissan men är man fattig student så är man ;)

Nu väntar disken på att bli diskad.
Hejssvejslingonfejs




Shululuuu

Heeej Bloggen!

 

Jag har vart sjuuukt dålig på att uppdatera dig jag veet.

Så mycket annat i livet som tar tid ;)

 

Jag har hunnit med en helkul personalkryssning, ett par krogrundor varav den senaste på Harrys förra fredagen som gjorde mig 14 på nytt, men skoj hade vi (Jag, Bella och Bella)! Jag har också hunnit vara influensa sjuk och haft urinvägsinfektion. Förra veckan var jag på praktik igen, det gick bra och var lika roligt som vanligt!

 

Den senaste veckan har jag haft bakmani. Experimenterat fram lite nyttiga brödrecept.

Idag blir det bullbak och så tänkte jag försöka mig på att slinga ljusa slingor och fixa den svarta utväxten alldeles själv, galet ja! Men någon frissörtid finns ju inte förens om 2 veckor och jag måste fixa mitt hår NUUU!! (Lägger upp resultat på bloggen ikväll).

 

Igår fyllde föresten min pojke hela 6 år :)

Hej så länge!


RSS 2.0