Flytt och inredning

Städat och flyttat hela dagen. Inget roligt alls! Ryggen gör ondare än någonsin. Jaja, tillät mig själv att drömma mig bort lite i inredningsvärlden som avslappning efter en hård dag. Vill ha möbler till hallen ser ni på bilden nedan, allt från Jysk.


Hundagis i brand

En del av Zackos dagis brann upp i natt. Oklart varför, troligen anlagd, polisen undersöker. Mycket tråkigt för ägaren till dagiset som nyss flyttat det :( och även tråkigt för alla hundägare som nu inte har någon stans att göra av sina hundar i 1-2 veckor.. Typisk att jag ska ha praktik just nu.. föreläsningar hade jag ju annars kunnat skippa. DUMDUMDUMMA jävel(ar).

Dags för en liten uppdatering.

OJ!!! är det 2 veckor sedan jag skrev sen sist. Trodde bara det gått några dagar.. min tidsuppfattning är värr än jag trott.

 

MEN.. det har inte funnits mycket tid till att skriva i bloggen heller. Mycket nu när flytten börjar närma sig och jag dessutom har fullt upp med VFU (praktik) och allt annat som har med skolan att göra. Och så lär det väl vara fram till jul. JUUUL, ååh vad jag längtar till jul. Ska bara ta det lugn och mysa med massa ljus tända. Liten update på bebisfronten också.. Bebisen i magen växer och sparkar för fullt, är i vecka 21 nu vilket betyder att halva tiden redan gått, jisses vad det går fort!


RUL

Jag och Ruben var på ultraljud idag (Rutinultraljud)! Allting såg sååå bra ut, JÄTTE fint (enligt sköterskan), en perfekt liten bebis ;) Förutom att den vägrade att lägga sig på rygg så att vi fick ta ett bra foto. H*n skulle minsann ligga på mage och sparka och boxa mig i buken. Och det har jag allt känt av om dagarna! Men vid ett tillfälle vände den ansiktet mot oss iaf (samtidigt som den sparkboxades förståts). Inga ändringar i graviditetslängd heller. Efter det åkte vi till Peking house och åt lunchbuffe. Bra dag!

Magen v 19

Nu ska jag faktiskt lägga upp en bild på min mage då det är dags att acceptera att den har blivit större och än störr kommer att bli! Eftersom att jag inte i mitt huvud accepterat min mage innan så har jag försökt att dölja den med hjälp av noga utvalda kläder och hittat på ursäkter som exempelvis att ”min mage är bara lite uppblåst idag, det är därför den ser lite större ut”, ”det är mina leggins som trycker lite och gör så att magen ser stor ut” och själv faktiskt trott på att så är det! Sen förstår jag fortfarande inte det där med att gravidmagar kan vara söta, vackra osv. Kommer förmodligen aldrig heller att göra det. Tycker tom att det kan se lite groteskt ut med en jättemage. Då undrar ni säker vad det är för fel på mig.. då ska jag tala om för er att det gör jag med!

 


Tikei beställt

Efter tips från min vän Bella så har jag nu ikväll beställt mineral(puder)foundation, primer och två ögonskuggor från Tikei. Har tidigare använt i.d bare minerals vilket jag varit mycket nöjd med då det förbättrade min hy avsevärt. Men efter flera timmars läsning på internet så verkar det som att även detta mineralsmink ska ge mycket bra resultat och det med STOR pris skillnad (9g 129:- ist. för 350-450kr). Väntar med spänning på att få prova det nya sminket, hoppas leveranstiden är kort!


Så kan man sova


Cindys nya sovställning. Hittade henne i samma position in mot toaletten tidigare idag också. Blir nervös, tror hon är död varje gång, för jag förstår inte hur hon kan få luft när hon har pressat in sitt platta ansikte sådär.

Salladsoooost

Har fått fnatt på salladsost (”fetaost” gjord på komjölk), oliver, lök och avokado! Har ätit det som förrätt till måltiderna i en vecka nu. Som tur är så är det nyttigt. Har förresten funnit en riktigt god salladsost som går att handla i vanlig matbutik, nämligen Tavernas, så jävla kräääämig och GOD! Annars är min absoluta favorit den som kan fås i salladsbaren PAUS, men har ingen aning om vart den finns att köpa..?

Japp.. så mycket tycker jag om denna ost att jag måste tillägna den ett blogginlägg.


blommor

Att få blommor sådär spontant en onsdagskväll är inte helt fel!

Tack till världens bästa babe



RSS 2.0