Mys söndag



Utslagen hund efter husses pokerkväll med grabbgänget. Ganska trötta människor vi med. Nu blir de mat och sen chokladbollar MED kaffe i som mannen i huset egentligen inte ville ha. Hoppas han tycker om iaf. Glass och chokladsås har vi också, och en stor flaska cola. Film mys it is!

Vårkänslor i Januari

När jag sitter i soffan och ser solen skiner i himlen och hör fåglarna kvittra utanför fönstret blir min hjärna helt lurad. Jag får vårkänslor och blir sugen på att gå ut och sätta mig med ansiktet mot solen och med en kopp kaffe i handen. Och på att börja pyssla lite i trädgården! Taskigt att få vårkänslor redan nu..

Istället får jag sitta i soffan och mysa i min i alla fall helt underbara morgonrock jag fått av ”svärmor” Kerstin och en kopp yogi tea.

 


"Längre dagar"

Den 1 Januari gick solen upp 8:45 i Norrköping. IDAG steg den upp 8:20, alltså hela 25 minuter tidigare! Och den går ner 15:53, 42 minuter senare mot den 1 Januari. För varje dag som går så blir ”dagarna” ca 4 min längre. En månad senare beräknas solen vara uppe 7:08, de ni!!! Härligt att vi går mot ljusare tider :D


Bebissaker

Idag kom roberts mamma med ett lass barnsaker som hon har vart snäll att vart å hämtat i Stockholm. Bland annat en väldigt fin spjälsäng och en bugaboo kombivagn som verkar vara mycket smidig. Nu när jag inte längre har skola ska jag sysselsätta mig med att sätta upp lite väggdekaler med djungeldjur på väggarna, samt lite hyllor och annat! Blir nog fint när rummet är klart. Jag som fortfarande inte riktigt har fattat hela bebisimagengrejen börjar nu när jag ser en massa bebis saker i hemmet kanske få in det(liiite iaf).

 

 


ensam..

Mannen har jobbat över varje dag och kommit hem sena kvällar och idag kommer han inte hem alls.. Tråk! Tur att jag fick sällskap av bell ett par timmar. Och tur att jag har två fyrfotingar som håller mig lite sällskap resten av kvällen. Har också haft extra svårt att somna om kvällarna i över en vecka nu.. och jag vet inte varför. Så ikväll tänkte jag prova att mysa till de lite med varm oboy med grädde och ta med mig det och datorn till sängen och titta lite braiga program, det kanske gör mig avslappnad och trött? Hoppas! Imorgon ska jag ta mig till arbetsförmedlingen för att se om ja kan få någon liten peng därifrån tills det är dags för bebis att komma ut..!


V 29 (28+0)

Var hos barnmorskan idag som kunde konstatera att mina besvär är foglossning. YEEEEY!! Eh NEJ! Har fruktansvärt ont i svanskotan, haft problem med vad jag trodde var ischias men som tydligen inte var det, men det smärtar visst på samma sätt som ischias om man har foglossning.. samt att jag är öm på nån.. venus?..punkt? Annars fortsätter jag att hålla mig precis på tillväxtkurvan och bra blodsockervärde på 5,3 samt blodtryck 110/65. Hb låg på 111 vilket fortfarande är lågt för att vara mig, måste blir bättre på att ta de nedrans järntabletterna! Bebis hjärta slog 133 slag/min.

Nu ska ja sova en timme för oooooj vad trött jag är..!


Nytt år

Hade en jättebra nyårsafton hemma hos mamma och pappa med 3-rätters och timmar av monopolspelande. Skönt att slippa allt stoj som nyår annars brukar innebära. Har inga direkta förväntningar av det nya året. Men annorlunda kommer det ju definitivt bli! Hoppas ni alla hade en fin nyårsafton och se nu till att göra det bästa möjliga av det nya året!  “Life is just a blank slate, what matters most is what you write on it”, Christine Frankland.


RSS 2.0