TRÖÖÖÖÖÖTT(A)

Det blir inte mycket tid till att blogga när man har en övertrött tjej som inte kan somna! OM hon lyckas somna så blir hon snart väckt av en trimmat moppe som tycker det är roligt att stå still och gasa eller av en psyko hund som skäller galet åt allt.. Och så blir de en ond cirkel. Blir nog bra för henne att va på öland till nästa söndag, lite lugn och ro. Dit åker vi föresten vid 5 imorgon bitti. Nu snart på en långis med hund (om Mirjam inte gråter för mycket å vi måste vända) och sedan iväg och handla och efter det packa. HUJEDAMEJ vad trött jag är å än mer kommer att bli!

 

PEACE


Nya soffan

Nu är nya soffan på plats hemma i vardagsrummet! Såååå nöjd! Och Cindy var hos frissan idag, så även hon är nöjd.


sprattel



Först värsta morgonjumpan och sen pooom, slocknar på en sekund. Vi brukar ju faktiskt inte kliva upp ur sängen förens 9..

Fina kläderna fick hon föresten från pappsens kollegor när vi var och hälsade på han på jobbet i onsdags.

KLANT!

                                             (pynta tån med ett hundhår)

Jag ska visst handikappitisera mig själv totalt. Skaffat mig ryggskott, snubbla i trappen och slå jack i knät och dunka i med tån så nageln spricker.

Sjukaste drömmarna

Nog för att jag alltid lidit av mardrömmar som kan vara väldigt konstiga. Men dom mardrömmarna som jag har nu är så sjukt jävla vrickade att jag hellre har förbaskat ont i ryggen än att fortsätta ta medicinen som orsakar detta. Ja känner mig helt äcklad, ledsen, förvirrad, totalt psykiskt förstörd av mardrömmarna. Drömmarna är så sjuka som man kan föreställa sig att de vore om man gick på någon tung jävla drog, och så verkliga, fast ändå samtidigt overkliga då ja kan skifta mellan att vara man, kvinna och tecknad figur i en och samma dröm. Drömmer också att jag tar självmord på alla möjliga konstiga vis. Kan inte somna om efter nattens alla konstiga drömmar. Som sagt, känner mig helt psykiskt förstörd. De gör mig också allmänt deprimerad om dagarna och ger mig svimningar. Ne fy schalinge, inga mer Naproxen för min del.


Blandat

VÄDER
Fint väder ute, inte ett moln. Vad gör man.. jo sitter inne. Deprimerande. Menmen inte mycket att göra med ryggskott. Dritt! Får tänka på att vi på torsdag åker till Öland och då kommer vara ute nästan hela dagarna.

DOP
Har i alla fall fått dopet bokat idag. Hade önskad sista söndagen i Juli men det var fullbokat hela sommaren. 8 sep var fösta lediga tiden så det får bli då helt enkelt. Inte mycket att göra åt saken. Slipper åtminstonde stressa med förberedelserna!

ELAK MAMMA
En annan kul grej som hände idag, eller kul och kul.. inte så himla kul för Mirjam, men iaf... Mirjam låg på soffan och jag gick in till sovrummet och tog på mej min svarta morgonrock (med luva) och gick sedan ut till vardagsrummet igen. Mirjam blev LIVRÄDD och skrek till rätt ut och började därefter galltjuta och såg helt chockad ut. Ja kunde inte låta bli att skratta och kunde inte heller sluta skratta. (Har hon drömt om liemannen måntro?) Så jag satt där brevid och försökte trösta henne samtidigt som jag fortsatte skratta, inte så lätt att trösta henne då. Samma sak som när ja skrämmer henne med nysar altså. Kan inte rå för det.. det ser för kul ut, och hon ser för söt ut. Stackars Mirjam :( hoppas hon inte får men för livet.

Lotorp


Så vill ja ha de varje dag. Parkera vagnen utanför huset och sitta å dricka kaffe/te hela dagarna till ljudet av ett vattenfall i en stor damm ;)


Zacko trivdes ganska så bra han med :P "VOFF VOFF! Jag är friiiii!"




Och lilltjejan sover aldrig så bra som när hon är på "landet"

måndagtisdag

 

 

Var meningen att vi skulle vara i lotorp från i måndags till ikväll men nej! Jag åkte igår på ryggskott igen (AAAAAJJJ) så de blev akuten för att få smärtlindring. Hatehatehate. Inte så kul att vara handikappad när man har en liten bebis..

 

I måndags köpte jag en ny soffa. Dubbel divan. Säkert ute med sån snart men den var så skön + nedsatt mycket i pris så det blev en sådan i alle fall, så det så! Hämtas på fredag!

 

Innan ryggskottet igår hann jag med att slinga håret. Lite ljusare till sommaren.


Söndag 10/6

Idag är min tös 7 veckor gammal!!


Lördag 9/6

Mange och Tina kom hem till oss och hälsa på Mirjam för första gången. Blev grillning och senare spela vi monopol fram tll 00..! Jätte trevligt var det!



Fredag 8/6

Mamma, Jag, Mirjam och hund tog en långpromenix.
Så fint att gå vid strömmen och förbi rhodedendronparken.




Skit besök på sjukan

Katastrof! Den enda infon som jag fick var på tele och det var ingen mat efter 00 och ingen dricka efter 06.00 samma dag. Som tur var fattade jag själv att ja skulle ta bort nagellack och duscha hemma. Sköterska kom efter 1 timmes väntan och satte in dropp men illa så det värkte. Fick ingen hjälp lägga om. Vi sa att vi inte visste någonting om något så sköterskan sa att en läkare skulle komma och berätta om allt eftersom vi inte fått den infon vi skulle fått innan. Väntade på rummet i 2 timmar. Ingen läkare kom. Istället kom 2 sköterskor och rulla bort mej till op och smällde igen dörrarna framför Robert och Mirjam som tydligen inte fick följa med längre. Fick inte säga hejdå eller nåt. Inget sades till Robban vart han skulle ta vägen eller hur lång tid det skulle ta. Sköterskorna ställde sedan mig på en plats och drog. Trodde de skulle komma tillbaka och säga nåt men NEJ. Jaaaha tänkte jag efter 30 min. Låg där helt själv. Det var sååå jävla nära att jag slet bort det jädra droppet och knalla ut därifrån i op. Rocken. Var så arg och irriterad och hade ingen aning om när ja skulle bli hämtad och hade fortfarande inte fått prata med läkare. Kommer någon senare och jag fick gå till op sängen. Där träffade jag som tur var snälla narkossköterskor som tyckte det var bedrövligt hur jag hanterats.

 

Vaknar efter operation upp och sätter mig i sängen direkt. Tänkte bara, vart tog robban och mirjam vägen och hur ska vi få tag på varandra? En läkare säger att jag måste stanna där ett par timmar men NEEEHEJ det går INTE sa jag och förklarade läget. Han sa att jag tillhörde mcdonalds genarationen – den otåliga. Min bebis behöver ju ha mat sa jag. Det han inte sa, och som dom skulle berättat när de boka in tiden till mig var att jag tydligen skulle ha pumpat ut mjölk till Mirjam för hon fick inte amma efter jag varit sövd för hon kunde få narkos i sig. Detta berätta Robban för mig som han själv turligt nog lyckats få fram genom att vara frågvis. Han såg iaf till att fixa så jag fick åka tillbaka till bb eftersom jag vägrade lägga mig och vila. Sköterskorna fick slutligen tag på Robert och Mirjam och vi drog hem en timme senare. Skulle egentligen inte fått åka hem förens flera timmar senare.

 

Typ såhär arg fast 100 gånger värr var jag..


Undersökning at P-mottagningen

Var till sjukan idag för att kolla upp varför det fortfarande svider när jag kissar. Han förstod att det var ömt och sved men sa att det såg bra ut, snart läkt. Han frågade när jag kom dit om avslaget slutat eller gått över till lite brunt. Nej sa jag, det blöder fortfarande och jag har haft ett par störtblödningar. Så skulle de tydligen inte vara. Så han kikade med ultraljud och sa att jag hade rester kvar. (moderkakan som va så hel och fin?!?!) Det blir skrapning på torsdag. Fy bubblans!! Ingen mat efter kl 00 onsdag natt och inget dricka efter kl 06:00. Kl 12:00 ska jag vara där, och sen sövs jag och skrapas någon gång på e.m. Spyr på ordet skrapas..

Tur att jag ringde för att kolla upp svedan, annars hade de inte upptäckt detta.

 

 

Sen blev jag också otroligt chockad när jag var där på p-mottagningen/BB. Har Mirjam vart sådär liten?!?!? Alla bebisarna var så småååå! Så söta så. Blev sugen på att hålla en sån liten..

Men även om det var många små nyfödda där så fick Mirjam många komplimanger både för sin söthet och hennes namn ^^

 

6 dagar gammal i jätte stora byxor (nu för små).


Kaffe?

 

 

Helt sjukt hur dåligt man kan fungera i huvud och kropp utan sitt morgonkaffe! Men nu bryggs kaffet så snart är jag normal igen. Eller normal kommer jag nog aldrig att bli, vad nu normal är, men åtminstone lite mer som mig själv. (PS. Zoegas intenzo ska det föresten va).


Första trippen på stan

 

Mirjam och jag tog för första gången spårvagnen ner till stan där vi mötte upp Bella. Jag var livrädd för att spårvagnsdörrarna skulle stängas och klämma henne i vagnen, men det gick bra! Hela trippen på stan gick bra. Hon sov så skönt i vagnen. Jag köpte den älskade jackan som jag titta på ett par gånger och som var kärlek vid första ögonkastet


Hårproblem


Mörkbrunt, Mörkrött, blont, blandat,
uppklippt, inte uppklippt??? Vill allt.
Hjälp mig!

OBS beroendeframkallande!

 

 

Okej, mamma köpte nåt så himla gott till mig från naturgodishörnan så nu måste jag tipsa er andra saltlakris och chokladälskare om denna goda godis!!! Den är alltså en mega god riktigt salt saltlakrisstäng som är täckt med tjockt av choklad. Jag som tyckte lakrits och choklad lät äckligt när jag hörde om maraboues nyhet blev riktigt förvånad när jag smakade denna lilla underbaring, jisses så god! Nya beroendet!! (tack för de mamma..) Den orangea saken var också jättegod. Apelsinchokladkexig med en nöt i mitten.


Sur i regnet

 

Har kommit på en ny smart grej. Jag sätter Mirjam i babysittern framför soffan.. så sätter jag min ena fot på och gungar.. och så somnar hon! Så nu snarkar katten i sängen, hunden gnyr i sömnen här i soffan och min bebis sover så lugnt och sött i babysittern framför soffan.

Jag själv sitter för övrigt och surar över att jag alltidalltidalltid lyckas missa In flames… och över att jag måste åka iväg i det tråkiga vädret för att hämta last/hundgaller och göra ett stop på apoteket… och för att kunna göra det utan att ha med hund i bilen så måste jag gå en väldans långpromenad (för att han förhoppningsvis inte ska skälla när han blir lämnad hemma)…. Och det är inte kul en kall regning dag som denna.


RSS 2.0