siemens 100

Igår var jag och robert på siemens 100-års jubileum som hölls i stadium arena. 3 rätters och så var bla Darin, lasse kroner och en fantastiskt bra kvinnlig komiker där som jag tyvärr inte minns namnet på.
Älskar hur blixten lyser upp mitt ansikte.. Men robert var fin i sin fluga!
 

mirjam 1 år

tänk att min lilla mirjam fyllt 1 år idag! Det absolut bästaste som hänt mig. kan inte första att jag för 1 år sedan låg och krystade ;-). när jag tänker på allt det så känns det nästan overkligt på något sätt men jag har ju mitt söta hjärta som bevis. fina presenter fick hon igår och idag. massa fina kläder, soltält, bassäng, solstol, sittpuff och en
jätteskoj tunnel mm. tack alla och tack för ni kom för att fira mirjam!




robb 27 och mirjam 1 år snart

Förra helgen firdes Mirjam av min mormor och morfar. Hon fick leksaker till stranden + pengar som vi tänkt använda som bidrag till en ny vagn! Jäääättegod tårta åt  vi. På söndag ska hon firas igen av "resten" för på måndag fyller hon 1 år!!! Men imorgon först fyller Robban 27 (!!!!) år och då blir det en sväng hem till mamma och pappa för att grilla. Dessförinnan blir det storstädning och baka tårta! Hoppas det blir fint väder båda dagarna :)
 
Tröttis tjej strax innan läggdags.

Ny kurs

 
Ny kurs har startat, samspel i naturen. Mycket att läsa! Men idag var vi iväg på exkursion i ett naturreservat. Hade ju önskat att det var lite mer vårigt i skogen där det ännu var mycket snö. Men solen var framme och värmde skönt, så det får vi vara glada över!
 
Vi letade vårtecken
 
 Fikade i solen
 
.. och artbestämde bland annat lavar, mossor, träd, andra växter och även bajs!
 
Vi åt även lunch på ett högt berg med fin utsikt.
 
 
.. och under åtminstone halva vår promenad i naturreservatet hade vi två sötiga katter som tyckte det var kul att följa med oss på vår vandring. Vi blev lite långdragna på ett ställe och då blev de visst uttråkade och drog iväg på egen hand. Förhoppningsvis hittade de tillbaka.

Påsken

Fullt upp som vanligt. Hela april är fullbokat av studier, födelsedagar, jobb och avslutningsvis jubileumsfesten på siemens. Hoppas på att maj blir lugnare. I torsdags var vi på ikea och handlade lite behövligt. Sovrummet har fått vitmålade väggar och en fondvägg samt nattduksbord och en hylla (bild kommer). På fredagen var vi iväg till Grebo men Mirjam hade plötsligt hög feber så hon bara skrek och grät så det var bara att vända hemmåt igen efter påskmiddagen. På lördagen åkte vi till Mirjams farfar och till natten blev det jobb för min del. Söndagen var jag totalt slutkörd men lyckades plugga lite grann i alla fall. På måndagen umgicks jag och Mirjam med Bella. Det var min påsk det.. bra, men med lite väl mycket att göra, hoppas att Er påsk har varit bra!

RSS 2.0