Minisemester

Skulle kunna tro att vi flyttat in i lotorp. Men det är ju bra mysigt å trevligt här. Skönt när robert bara jobbar å jobbar att komma hemifrån.
 
 
 
 
 

trevligt

Idag har vart en riktigt bra dag. En shoppingrunda och lunch på stan med mamma och oliver. Senare en snabbfika hemma med mor och far och mirjam fick fina crocs av morfar. Efter det blev det en kortare lekstuga ute för fy vad kallt det blåste. Mirjam tyckte det var snyggt med hink på huvudet.
 
 
 
 
 
Idag är det även olivers femmånaders dag. Svårt att förstå..
 
 
 <3
 

sol <3

Vill ha mer högsommarvärme :( hoppas den kommer tillbaka snart. Har haft härliga dagar i lotorp. Nu längtar jag ännu mer efter att bo i hus
 
.
 
 

utedagar

Härliga varma dagar som spenderats utomhus. Igår i folkparken med bella å sedan en stund hos mor. Idag bestämde mirjam att vi skulle ta en promenad efter lunch och hon kämpade för att hålla sig vaken å knata på. Och hon kämpade på en bra bit innan jag tillslut fick tvinga ner henne i vagnen för att hon vinglade omkull gång på gång. Efter en powernap lekte hon med några femåringar som tyckte hon var så söt och mamma fick inte vara med. NEEEJ POPP!!! Skrek hon med polisarm mot mig. Nu vill jag äta kvällsmat å sova. Hoppas på en bra dag imorgon 
 
Trevlig helg!
 
30 sekunders vilan för att hitta ork att fortsätta gå

bvc

Oliver en v från 5 mån väger nu 8380 och är 67,1 lång. En ökning på nästan 1kg och 3cm på en månad. Bra jobbat ollie! Nu är han också mycket vaken och försöker slita åt sig allt han kan. Dags att börja med riktig föda tror jag med

oliver och oliwer

Idag var oliver och jag och hälsade på en annan oliwer. skönt att komma hemifrån och roligt när barnen är nästan lika gamla. Tyvärr hämtade jag en alldeles utslagen mirjam från dagis med ögonen helt igenlimmade av gult gegga. Stackars liten har jätte ont i ögonen. Hoppas det snart blir bättre med allt sjukligt. Tråkigt när det ska bli så fint väder i dagarna med.. Får hoppas på att fina vädret stannar längre. Imorgon ska vi till Bvc, ska bli spännande hur mycket oliver vuxit.

tidig morgon

 
Så går det när man ska upp och leka kl 5! Nu har hela familjen somnat om utom jag.
 

<3

Vilken toppendag! FM ute där mirjam träffade en kompis och vi bubblade med föräldrarna och drack kaffe i solen. Efter lunch åkte vi till farmor Kerstin och bl.a badade jacuzzi i det fina vädret och med den avslappnande utsikten över skog å vatten och senare åt vi grillat. HÄRLIGT!!! Nu är vi hemma igen..blä! Längtar till att ha hus.
 
Mirjam som åkt på förkylning sov i bilen påvägen till farmor. Och oliver lika glad som vanligt.
 
Drack även gott rose ;) Pricken över i't

ett alldeles ypperligt kvällsmål

 
 
LOVe överraskande igårkväll med en glass som han med Mirjam i vagn joggat hem med från affären så att den inte skulle hinna smälta. Bättre att få en bägare glass än en bukett blommor säger jag. 
 
Nu sitter jag och väntar på att molnen ska avlägsna sig och suktar efter mer glass....

mystisk teckning hmmm

 
 
Denna teckning låg i brevlådan idag. Tror ni bokstäverna betyder något? Senare kom även ett tjuvpling på dörren. 

regn

Jaha mirjam dök ner i vattenpöl när jag hämtat henne från dagis så det blev inget öppna förskolan som tänkt. Nu öser regnet ner utanför och jag är inomhus med en trotsig rastlös tvååring och en övertrött gnällande bebis.
 

busig dag

Busfabriken blev det tills fröken började vingla där inne men inte ville hon hem för det. Högt klättrade hon! Studsmattor av olika slag var nog roligast. Och pulka inomhus. Skoj! Även att rekommendera för vuxna ;) 
 
 

Beviset

Knasigt det är att jag varje gång jag postar ett inlägg tror mig ha gjort det varje dag.. men tydligen så är det med någon dags mellanrum som jag uppdaterar bloggen. Blir tydligt att dagarna smälter ihop lite och att tiden går lite för fort.. Skulle va bra om vissa timmar kunde gå fort och andra betydligt långsammare.
 
Blev nog aningen filosofisk av att sitta och dricka mitt nyttiga te. Trevlig helg!
 
 

dagen

Idag har vi varit på öppna förskolan hela förmiddagen. Kl 2 däckade båda barnen i vagnen. Imorgon funderar vi på busfabriken. Sen då???? Vill göra massor!
 
 
Mirjam ville att Oliver skulle sitta bredvid henne men ville inte fotas! Jobbigt med blixt eller också har hon tröttnat från allt fotande på dagis?
 
 
Oliver försökte plocka ut hello kitty :)

regn å skog

Idag trotsade vi regnet efter dagis och gick på upptäckt i skogen. Vi hittade kanske 1000 sniglar!!!?! Vi fann även fåglar som kämpade med att dra upp mask och som de sedan åt. ÄCKLIGT!!.. tyckte mirjam :) Leran och vattenpölar var mysigare tyckte hon. Nu är vi inne och jag värmer upp mig med en kopp te!
 
 
 

lunch

 
Trevlig lunch i solen. Grillad hamburgare. Och tro det eller ej men det är Roberts tallrik som det är sallad på.trodde jag att Robert någonsin skulle äta en grönsak? Nej.

Landet <3

Igår tog familjen en utflykt till mor och fars land. Tyvärr inte den värmen som var innan valborg men det gjorde nog inte Mirjam så mycket för i naturen finns mycket att upptäcka. Även vatten och en stupränna går att ha ganska så kul med. Ett glas rose till kvällen tillbringades i sällskap med ugglorna. 
 
 
 

RSS 2.0