sool


Föresten solen har skint i Norrköping, det har gjort mig riktigt glad!
Det måste ha varit någon högt ovanstående som läste mitt inlägg igår..

Sitter här och funderar..


Sitter här och funderar på när och hur jag ska klippa mig. Det är verkligen dags nu.
Kanske så här igen..?¿

promenad och mat


Var med Zacko till vrinnevis stora hundrast gård. Där träffade han en ny kamrat vid namn Kevin, så himla SÖT :D
Fixade sedan lite mat, erkänn avundsjuka på min festmåltid vaaa? :)
 

GE SVERIGE SOL


Snart skiter jag i midsommar och hela Sverige och drar till Grekland eller nåt annat soligt och roligt ställe. Fy nedrans för detta rentutsagt PISS väder.. Jag VILL jag villvillvill ha soooool :(

Drag me to hell


Drag Me to hell handlar om en bankkvinna som har chansen till att få en chefsposition om hon är beredd att ta tuffa beslut. En dag kommer en zigenare in och ber om hjälp med pengar annars kommer hon att mista hennes hem som hon levt i i 30 år. Christine tar beslutet att den gamla tanten inte beviljas hjälp för en tredje gång. Den stolta zigenaren faller på sina knän och ber om hjälp men får åter avslag av Christine Brown som zigenaren tyckt skämt ut henne inför alla på banken. När Christine sedan slutar jobbet och går in i det tomma garaget dyker gumman upp igen och hon besvärjer en förbannelse över Christine.

Efter det väntar en tre dagars förbannelse där onda andar plågar den unga bankkvinnan innan hon på den tredje dagen ska hämtas av Lamia för att brinna i helvetet för all evighet.


Filmen var ett helt okej tidsfördriv om man säger så. Det var en hel del plötsliga scener som gjorde att man hoppade lite ur sätet. Jag kom lätt in i filmen då den hade en bra handling men vissa scener i filmen som skulle skrämma upp en kändes rätt töntiga och det var flertalet i biografen som även dom skrattade åt det. Den hade troligen varit läskigare om man suttit hemma och sett den eftersom att biografen bestod i stort sätt av tjejer som pratade i mobiltelefon och diskuterade diverse ämnen. Det var ingen skräckfilm som gjorde det läskigt att gå hem i mörkret. Mitt betyg blir EEE av EEEEE möjliga.


...

Zacko mannen

Snart ska robban och jag se på bio. Drag me to hell. En skräckis.. men man vet ju hur de brukar va me de, inte så mycket skräck i filmerna iaf. Men jag skriver imorgon och berattar vad jag tyckte om den sen.. ska inte vara så negativ den kanske e superdupermega läskig :O . Har haft rycket hela dagen blir helt tokig av att ha för mycket fritid och jag kan ju inte gymma heller eftersom att jag skadat både knä och armbåge :( så därför blv det iaf bio nu till kvällen. Tycker inte om bio egentligen, ligger hellre i en bekväm soffa och kurrar ner mig i ett täcke. Funderar på att åka till sthlm och grönan någon dag i veckan, nån som vill hänga på? Sen blir det ju öland-köpingsvik över midsommar också :D Nu måste jag dra..

Hejs svejs lingonfejs!

Studenten 2009


Märker att jag är lite dålig på det här med att blogga.

Tänkte iaf börja med att berätta lite om studentveckan!

Jag kan ju säga att jag och Anna faktiskt pallrade oss i väg till skolan på onsdagen sen iaf så vi var med på mösspåtagningen. På kvällen hade Erika i klassen fest hos sig och vi grillade å drack på hennes inglasade altan det var jättemysigt. Jag blev ganska så drunk och har lite lustiga bilder på mina galna påhitt. Senare gick klassen ut, skojskoj!

Var även under veckan på fest hos Lollo och en annan dag hos Sofia och beccurt i klassen och det var superkul!

Studentdagen torsdagen den 11: Hade champagnefrukost halv åtta och solen lös faktiskt! Efter det var det frukost i skolan och fotning och sedan åkte vi iväg till Borgs kyrka. Efter det var det tillbaks och käka lunch med alla 3or och lärare. Innan vi skulle springa ut kom min samhällslärare och hängde en papperstallrik och en cd runt min hals, på papperstallriken stod de: - otur ibland men alltid fina ögon!! Hmmm.. Halv 2 sprang vi ut och sedan gick man till alla vänner och familj som fanns där. Efter det var det dags att åka flak och det var så jävla kuuuuuuul!!! Sedan bar det av hem till mor och far som hade ordnat min studentfest där det var jättekul de med och jag fick massa fint, chockerande smycken :O ja tror inte jag vågar bära dom ens.. Taxi tog jag och vänner ner till palace sen och jag veti fasen vad som hände men jag blev så jävla full och därmed utslängd från krogen :P men det var lite de som var mitt mål med, tog ju studenten lixom :D Jaja tack så hemskt mycket alla vännor ni gjorde studentveckan till den bästa!


Utkast: Okej nu ...


Okej nu sitter jag här med Anna, Fia och bella hemma hos mig. Vi ska snart till palce och vi har shothat ett par tequila och tagit ettt par sider. V 'r ganska så drunk nu det ska bli jävliiiiiiigt kul synd bara att emme inte kunde fökje med.Måste skaffa en diggi kamrea så ja kan ta lite pics. YEEEEEEEEEEEEES. HAPPY times kan jag lova barrre. Start dagen för studenten. Anna och jag har vår egna officiella student möss påtagning i natt efter´krogen fför skola orkar vi inte med!

HA de så gött fö de ska vi iag

Meeeeooow hälsningar Emyl o anna banan

Harmördare!


I fredags åkte Jag och Robban + Zacko, Bror Linus och Flickvän Anna + Oscar till Landet.
Vi badade, solade, grillade drack och hade de bra.

På lördagen paddlade vi ut till en liten strand. På tillbaka vägen var folk lite onyktra och Oscar hade av en åra. Det tog en timme att ta sig tillbaka och vi var redan stressade som vi var eftersom vi hade tänkt att hinna iväg till systemet. Vi var måttligt roade.

När vi väl var framme vid stugan igen så hoppade alla in i bilen och jag körde iväg.
Plötsligt på grusvägen springer en hare ut från diket och springer jämsides med däcket och jag hinenr inte mer än reagera förns den springer in i däcket och en liten duns hörs. Tvärbromsar och backar tillbaka för att se om den dog. Den hade inte dött... tyvär måste jag säga. Vi försökte få tag på någon viltvårdare eller så men utan lycka. Sedan upptäckte jag när den försökte kravla iväg att ena benet bara hängde och inälvor hängde ut så det fanns inte mycket att göra. Oscar står och filmar allt, Anna står och röker, Linus skrattar och jag tjuter medans Robban står med en baota sten som han dunkar i skallen på haren. Så nu har man ett mord på sinnet.

Åkte iaf vidare till valdemarsvik och tog en glass där och dom andra lite alkohol fast de va ja som behövde den mest!
Det är inte alltid kul att ha körkort.

Var i alla fall en riktigt skön helg med massa sol och bad.

Välkommen till mig

Jaa. Nu har jag med skaffat mig en blogg. Varför? Inte en aning!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0