Vännerträff

 
Var till Linköping idag och umgicks med mina "gamla" vänner Anna och Emma. Trevligt att ses igen, tråkigt att de ska gå sån tid emellan gångerna, men nu var de "bara" ca 2 månader sen sist i alla fall. Kanske att vi hinner ses en gång till innan Emma får sin lilla beeeebis :) som jag är supernyfiken på att få se sen! Hoppas hon inte blir försenad bara för ja orkar inte vänta så länge till. Haha! Även om man inte ska längta bort tiden nu som ju också är väligt mysig så kan jag inte låta bli att längta till nästa sommar när våra bebisar är lite större och vi kan hitta på lite saker tillsammans :D
 
Nu är jag supertrött efter dagen. Tar lite på krafterna att åka iväg en hel dag med en liten tjej som har lite svårt för att sova och det blir ju inte lättare när vi åker iväg, å så blir hon lite grinig då. Men det var det värt!
 
 
 
Gammal bild från gymnasiet.
anna, Cindy, Emma och Jag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fixat

Aeee de tidigare gick ju inte läsa alls. Så jag tog mig tid för DIN skull och rättade till felet.

 

Tog en långispromenad idag, det var VARMT! Måste skärpa mog med maten. Har bara ätit lite kakor och chips senaste dagarna. Inte speciellt nyttigt eller mättande. Har vart så fruktansvärt TRÖÖÖTT så har inte orkat laga mat. Börjar Mirjam få tänder kanske? Skulle ju skriva dopkort idag ja.. mmmm.. skjuter upp hela tiden. Fortfarande trött. Japp! Japp vore ju ganska gott.. med en burkcola kanske? Lika rörigt som i mitt huvud, jomenvisst! (blogginlägget alltså).

 

Såja. Ordentlig tjej. Eller chey som man skriver om man är hipp.


ursäkta röran

Tog en långispromenad idag, det var VARMT! Måste skärpa mog med maten. Har bara ätit lite kakor och chips senaste dagarna. Inte speciellt nyttigt eller mättande. Har vart så fruktansvärt TRÖÖÖTT så har inte orkat laga mat. Börjar Mirjam få tänder kanske? Skulle ju skriva dopkort idag ja.. mmmm.. skjuter upp hela tiden. Fortfarande trött. Japp! Japp vore ju ganska gott.. med en burkcola kanske? Lika rörigt som i mitt huvud, jomenvisst! (blogginlägget altså).

 
 
JAG VET INTE VAD JA GJORT SÅ NI SOM VILL LÄSA FÅR GÖRA SOM MAN GÖR NÄR TEXTEN INTE SYNS. Det finns text där iAF, OVANFÖR DETTA altså...altsåaltsåaltså. HAHAHAH .!
 
PEACEråtta
 

TRÖÖÖÖÖÖÖÖTTT

Jaha så vakna hon igen. Blev bara en kvart sovande denna gång med innan hon vaknade av en granne. FY F****N stryper någon snart. Orkar inte ligga i sängen mer och försöka söva Mirjam. Känns som att jag inte gör något annat om dagarna. Och stackarstackars min bebis som är så trött men inte får sova.. :( Får väl bli en låååååång sväng med vagnen.
 

Inte idag

Varje gång Robban och jag tar oss iväg för att åka och bada när det lovats strålande solsken blir de molnigt precis lagom tills vi är framme.. Imorgon ska de va växlande molnigt, kanske vi borde satsa på att åka till stranden då istället.. och så blir de bara SOL och inga moln?!
 
 
Sitter för övrigt och irriterar mig på alla grannar. Ungar som skriker och livas som vildar fram till 22.00. Mopeder som står och gasar in på nätterna, högljutt prat, hund som skäller på nätterna, kärring som gapar m.m m.m.... Jobbigt när man har en bebis som behöver sova.. På så vis kommer de bli skönt med vinter. Förmodligen mindre stoj ute då, och ungar som går och lägger sig tidigare när de faktiskt SKA sova.
 
(2 mån gammal bild!!! Numer vägrar hon napp)

UPdate

I söndags blev Mirjam 3 månader!!! Och igår var vi på BVC där hon fick vaccination. Ajj vad ont de gjorde på henne, tyckte ja inte om att se :( Men det är ju för en bra sak. Tydligen har de lagt till mot lunginflammation också. Fick även reda på att BVC rekommenderar tydligen att börja med smakportioner vid 4 månader vilket vi kommer att prata mer om nästa gång. Jag som trodde att det var 6 månader som gällde idag, längtar till att få börja låta henne smaka. Hon vägde 6550gr och var 64.6cm lång, hjalp!!! En ökning med 600gr och 3 cm på 3 veckor!!? Inget fel på mjöken i alla fall..
 
Efter en dag vid polen i strömsfors idag så har jag lagat mig svampmacka som jag ska äta nu, mmmhm
 
!
Mirjam hänger vid poolen.
 
Mage 3 mån efter graviditet. (ursäkta röran).
Väger nu 1.5 kilo mindre än innan ja blev gravid.

Plockiplock

Befinner mig i lotorp igen. Vädret är inget vidare. Lyckades iaf få ihop lite kantareller igår.. Eftersom att Robban är så jävla smaaaart å ligger före i allt med körningen så tyckte trafikskolan att han kunde ta lite semester, så snart ska jag passa på att plocka lite blåbär innan vi åker hem ! Till kvällen först blir de grillat + efterrätt för Robbans framgångar tyckte Kerstin. Lite blandade bilder från dagarna -->
 

Starka nypor

Mirjam har järngrepp om pappas läpp och vill inte släppa!
 
 
Tillslut släpper hon och skrattar!

News

Robert har en intensivkurs för körkort i finspång så måndag-fredag sov vi i Lotorp. Med skogen nära så passade jag på att plocka blåbär och svamp. Svampen var inte svår att hitta, vart jag än tittade lös det gult. Och blåbärna.. sååå stora och goda! Åker dit nästa vecka igen och då ska det plockas mer. Planerar att fylla en frysbox med svamp och en annan med blåbär. Gratis, gott och nyttigt!
 
Mirjam är numer väldigt stadig i nacken och ligger eller sitter inte still på en plats. I babygymmet flyttar hon runt sig ett helt varv. Babysittern ålar hon sig nästan ur (nu har "bältet" åkt på). Tvn har också blivit intressant och hon har ett ännu mer utvecklat "pratande" och hon är också uppe lite längre stunder nu! Fortfarande lika envis dock..
 

Massa grejer

Mamma och pappa köpte med sig massa grejer från ullared, Gekås till mirjam och till mig. Grejerna på bilden +, panna att ha till å grilla bl.a grönsaker, påslaken och storpack värmeljus :P Apbra!
 
Tumme handduk
Supermysig stor filt med Mirjams favorit.
Strumpor! Behövliga! Ett par sånna i stan kostar 40:- sjukt dyrt med barnstrumpor som ju är så små!!
Badlakan med huva!
Babygym så Mirjam kan bli ännu duktigare! Lite sent att gymma kl 9 på kvällen dock..
Skötväska (så behövligt!!) (den grå)
Och så en body på rea och ett par strumpor som ja inte kunde motstå att handla på stan.
 

Smultronstället

Var till smultronstället idag. Robert hade tydligen alrig varit där. Kontigt att vi inte vart där tillsammans på de snart 8 åren, hmm. När vi åt glassen var de molnfritt och sol så det gällde att äta glassen snabbt (jag åt 1 kula blåbär och en kula saltlakrits, möms!). Promenarade sedan längst kanalen i kvava värmen och stannade vid en bänk för att dricka lite kaffe som vi hade med oss. Mycket trevlig liten tripp vi gjorde idag må ja säga, mmhm!
 
(det var inte min ide)
Mirjam gillar att dra upp klänningara å visa magen..

BVC 10 v

2 månadersontrollen i tisdags och allt var bra..! Skrattar, ler, jollrar, griper tag i saker, kan vända på sig, stark i nacken och rygg m.m. Jaa, hur underbart är det inte att höra att man har en frisk bebis!? Dessutom skulle hon ha medalj för hon var så snäll och duktig.
 

GRATTIS MORFAR & MIRJAM!!

Idag säger jag grattis till min morfar som fyller 70 år!
 
Och Grattis till min Mirjam som har namnsdag idag och fyller 10 veckor gammal.
 
 
 

Öland

Kom hem från Öland i fredags kväll. Några soliga dagar blev det men hade önskat fler, men det var skönt att vara där i alla fall. Mirjam hade det jätte bra där, sov så skönt och lääänge i vagnen. Zacko och Cindy trivdes bra dom med som kunde vara ute lösa på den stora tomten hur mycket dom ville. Cindy tuffade snabbt till sig. Hon blev nästan som en riktig katt!
 

RSS 2.0