ONZDAAAAAAAG


Ikväll blir det onzad med tjejerna, yeeey. Och imorgon ska vi boka magaluf kryssningen.
Vi hörs!

Veterinär = DYRT


Var hos veterinären igår för att undersäka en röd fläck i ögat som jag misstänkte var inflammation och krävde ögondroppar, och visst var fallet så. Men undersökningen kostade mig 1500 + medicinen får jag imorgon se vad den kostar när jag hämtar ut den. Dessutom skulle han bli tvungen att komma på 2-3 åter besök. 0:- kvar efter de, YIPPEEEY

Nattäventyr i skogen

Bella och jag hade DAMP fo real hemma hos mig. Drack kaffe och cola uMM ännu mer damp. Stoffe och Tommy kom och hämtade oss så vi åkte till mc-donalds och käka. Drog sedan hem till tommy för att titta på hans sköldpaddor, snabb såg en psyko/skräckfilm och drack ännu mer kaffe, Stoffe blev trött så vi skjutsade hem honom. Bella gav förslaget att vi skulle dra till hundrastgården och Tommy var på de så vi kidnappade zacko och åkte till vrinnevi skogen tre på natten, SCAAARY. Vi lekte spöke. Bella och jag kom hem till mig 4 på morron/natten och Robban var såklart as SUR, men jag och Bella bara drev med honom för vi tyckte han var så jävla töntig. Bättre måndag kan man inte ha iaf, fan så kul vi hade! Somnade vid 6.



Empty


Tråkigttråkigt väder idag och jag känner mig helt tom i skallen, bara sitter här även fast magen kurrar, orkar inte göra någon ting.

The studio


Var och fotade mig idag. En av bilderna. Jag kan inte bli bra på bild så är det bara.

Fokusera på det som är bra

Strax efter att ha skrivit inlägget igår natt blev jag arg på mig själv för att jag var så himla negativ, jag är ju positiv och glad! Så jag bestämde mig för att skärpa till mig och strunta i allt som vart dåligt under veckan, och vilken BRA dag blev inte denna lördag då då? Den blev ju super! Med rätt inställning kan man klara allt. Kvällen på bomull gick fort, jag slog mitt rekord och folket var dessutom trevligt (iaf mot mig)! Frid och fröjd igen. Nu sitter jag och funderar på vad jag ska se på TVn.. en kass komedi, Miami ink eller Girls of the Playboy mansion?

 


Beat it

Nu ska ni få hööraaa.. MAN KAN JU  bygga raketer fajtas med mumier stå i eifeltornet å rapa upptäcka något som aldrig funnits tvätta å bada en apa!

.. fast idag ska jag inte göra något av det där. Istället ska jag besöka Arbetsförmdelingen bland andra tråkigheter.


Hundbad och Hundcafé :)



Jaha ringa runt får jag ta imorgon eftersom att mamma inte vill ha hem mig (trots att jag är familjemedlem) pga av att hon tyckte det var för stökigt. Det blev Lindös hundrastgår med Bella, Denise+Ronja och min "lilla"Zacko. Ojjjj så kul det är med vatten och bollar! Efter det tog hundarna, jag och Denise en fika på Hundcafet i Ljura. 2 stora koppar me kaffe för min del, tror ni att jag är speedad nu eller?
Nu ska jag lära mig bokföring.

Hare och kanin

Fotofabriken & Haga Körskola-->gå & dö

Ååååh jag blir så irritert, vad damp inte ned med posten om en påminnelse att jag inte betalat fakturan på 378:- till fotofabriken? Den är till 100% betald, det står t.o.m. på Nordea att att en betalning har skett till fotofabriken!! Samma sak hände mig ett år efter att jag tagit mitt körkort, även då fick jag hem en "obetald" faktura på en lektion och jag köpte inte ens några lösa lektioner?! Mormor och morfar betala ju ett helt paket på Haga trafikskola.. men jag blev ju tvungen att betala den endå. IDIOTER som skickar mig sådant härnt, det har jag inte råd med.


Dagens goda gärning - Blodgivning


Nu har jag precis vart och delat med mig av mitt blod. Med blodgrupp 0+ kan dessutom alla ta emot mitt blod utom 0- så därför tycker jag det känns extra viktigt att jag skänker lite då och då. Dessvärre kan jag bara få blod från 0, så vi får hoppas att jag inte råkar ut för någon olycka.
Nu har jag ytterligare ett glas från Kolmården Design i min samling :) (får välja en gåva vid varje blodgivning).
Stackars kvinnan som skulle sticka mig i armen misslyckades och tydligen hade hon gjort de flera gånger och OJ vad hon skämdes, bad om ursäkter flera gånger och trodde inte jag skulle våga bli stuckken igen, men jag sa att det är bara att sticka på du tills du hittar rätt, men en annan tant fick sticka mig istället och då rann de på bra..!
Nu har jag gjort min goda gärning för dagen :)

http://www.geblod.nu

 


Ta tag i dagen

Dagens planer:
·          Ge Blod
·          Ringa kommunen
·          Ringa landstinget
·          Riga veterinären
·          Gymmet
·          Lära mig bokföring
·          Skölja Zackos förhud

 

 


Ge blod

Nu har det gått ett halvår sedan jag tattuerade mig så imorgon tänkte jag kika förbi på vrinnevi och skänka lite blod. Någon som är på?

onsdag: 07.30 - 11.30 och 12.30 - 15.00, drop in

Kom igen för fan och gör en god gärning med mig ;)

Stärkande nagellack


Mina naglar har blivit helt fördärvade sedan jag började på Cherry, så jag tänkte att jag skulle pröva att ge dem lite styrka med handcreme och detta nagellack från Nivea som ska innehålla alger och ge naglarna just styrka. Men problemet är att nagellacket sitter ju inte kvar ens ett halvt dygn! Jag har provat att slipa naglarna innan påstrykning samt att måla olika många lager men NEJ det vill inte fastna. Någon som har ett bättre tips på stärkande nagellack?

Mina käresta har tagit sina sista steg


Så här kan ett par skor se ut efter en lördagskväll. Mycket tråkigt eftersom att de var underbart sköna att gå i. Men det är sådant man får räkna med! Nu snart ska jag sätta mig i bilen och försöka hitta till Linköpings Univeritetssjukhus för att hämta far.

Förföljd av spöke


Nu börjas det igen! Sedan jag var liten har jag förföljts av spöken men sedan när jag flyttade hemifrån kände jag inte alls något obehag och allt var bara lugnt och skönt! När jag var yngre satte min radio på sig mitt i natten och volymen bara stegrade upp till högsta volym. Nu har tvn här hemma satt på sig självt två nätter och höjt volymen upp till 40. Senaste gången var i natt. Vaknar ganska lätt men jag trodde att jag var kvar i en dröm eftersom att jag hörde massa röster men sen förstod jag att det var tvn som var på i vardagsrummet. Väckte Robban som trodde att det var någon som tagit sig in i vårt hem. Men dörren var låst och fjärrisen låg otilgängligt för djuren så det var inte den som startade tvn. Det kanske har en naturlig förklaring men med tanke på allt som hänt mig tvivlar jag på det.
Tro vad ni vill.

Dagens mål - Göra Linköping osäkert



Träffa Anna och Izza imorgon, fest i Linköping?


Rönne passning


Passar Ronja åt Denise. åååh hon e så goo vovven hennes. Blev näst intill ihjälpussad när jag kom hem från jobbet. Och hon pussar en massa på Zacko me, jag tror dom e kääära :)
Men hon luktar vildsvin, YECK! Jag tror visst att jag ska ta och bada henne imorgon ;)


Hurtigbulle

Tror ni att jag tog de lugnt på gymmet sen då? NEJ.. när man är där så vill man ju köra gärnet och det är precis vad jag gjorde. De första 10 minuterna tycker jag är riktigt jobbiga men sen släpper det och smärtan blir till en skön känsla istället och då kan jag hålla på hur länge som hälst känns de som. En kille kom fram till mig där jag stod och svettades och gav mig kommentaren att jag såg vältränad ut. Det var kul att höra För de känns precis som raka motsatsen till det. Mindre kul var att han följde efter mig på gymmet och konstant glodde. Inget kul att li observerad när man tränar. Efter att ha klivit av crosstrainern kändes det som att hela ansiktet studsa ut från huvudet och som om min sista dag var kommen. Men efter att ha fått i sig några liter vatten var jag på fötterna igen och kunde träna magen. Slappade 10 minuter i solariet efter gymmet, ooowh så skönt! Nu känner jag mig riktigt pigg och glad!


Medley it is

Nu blir det iväg och träna på Medley. Kanske inte det bästa när man har kännt sig hängig och nyser konstant men får man rycket så får man! Får ta det lite lugnt. Tänkte relaxa i bastun och solariet efteråt :)
Kanske hinns en liten fika med Bella med senare också. Måste dock hinna med att sova en stund innan nattens jobb med. Öjöjj.. alla dessa måsten! vad tråkiga dom är.


Om det är någon som tränar på Medley kan ju den personen höra av sig för jag vill ha sällskap :)

freeesht


Jaaa jag fick ingen bra bild på han eftersom att det ska vara så jävla svårt att stå still! Men klippningen blev bra iaf. Ser betydligt fräshare ut nu :P
 


Klippit!


Hemma från en liten shopping runda på maxi.
Nu ska jag klippa Robban och det blir något i stil med denna mansfrisyr!

Den man minst anar

Jag förstår verkligen inte hur vissa kan sno pengar från sitt arbete. Har hört en del historier på sistone men denna idag tog största chocken! Folk som man aldrig trott skulle göra något sådant gör de och man undrar varför? Hon som tog en 500-hundring för att få råd med mat till barnen kan man väl känna lite sympati för men det är ju ändå aldrig okej att ta något som inte tillhör en. Förstå vad pinsamt det måste vara att bli påkommen, och sedan finns det där med en för alltid, vem vill anställa en bedragare?


~Must haves~


Zacko mannen


Visst är han söt när han sover min dogg? :)

TV myyys

Nu har jag precis skjutsat hemma bella från flera timmar mys framför tn hos mig. Vi har ätit cheddarpopcorn godis och krusbärsdricka mmmm. Fråga olle dokumentären we love it.
Tidigare idag blev de träff me Bosse och hans matte i vrinnevis hundrastgård. Tyvärr var Bosse elak mot Zacko hela tiden som däremot var väldigt snäll och duktig! Han fick ha kul med en liten valp där istället.
När jag kom hem från prommenaden vid 11 slocknade jag och sov ända tills telefonen ringde klockan 5!!! Har vart så stressad över allt med företag och sådär så kroppen behövde väl lite vila. Frågan är om man inte håller på att bli sjuk också, har så fruktansvärt ont i halsen nu. Jag får hoppas på att lite te och honung hjälper.
På bild gårdagens goda smoothie av jordgubb, blåbär, banan och vanilj youghurt. Blir numera en sådan till mellis ett par gånger i veckan.

Ett natt-morgonsamtal

Skrev med Gamen/Christian/Christigam i lördags vid 5 på morron efter jobbet. Det var iaf länge sedan vi samtalade. Han skrev om så mycket gammalt och jag blev så glad av det, blev påmind om hur kul man haft de! Så sjuka grejer man hittat på.  Och bella hur jävla roligt knäpp hon egentligen är.

 -  christian- säger:
Hungrig som ett ass är jag som vanligt, mmmMAT <3 (refererade till mitt blogginlägg)
haha
det där kommer jag ihåg första gången jag träffa bella där i klocket och du va med,
ni snacka om hur mkt ni ÄLSKA MAT
hah = D

..£myl (x_¤) säger:

hahahaha

-  christian- säger:
"åååÅÅÅh mat, vi älskar mat"
så langa ni fram massa grejjer där
typ 4 på natten

..£myl (x_¤) säger:
HAHAHAHAHAAAA

 -  christian- säger:
hahaha
"skaru ha nåt? mackor? nåt annat?"
ja ba: eh, nja, va, haha"

HAh


Osynlig kopp?

HAHAH det här är de värsta jag gjort tror jag. Helt lost! Mikrovågsugnen pep nyss, hade ställt in den på tre minuter för att värma en kopp te i mikron. Men när jag öppnar mikron så är den helt tom, där finns ingen jävla tekopp, ingen stans i köket faktiskt, jag har inte ens fyllt en mugg med vatten!!!


Ideespåning

Sitter och spånar på ideer till företaget och skriver de sista som jag behöver ha med mig till mitt första Nyföretagar möte på tisdag. Vill vara så förberedd som möjligt så att jag verkligen övertygar dem om att det är något att satsa på. Börjar bli lite nervös nu faktiskt..


The Haunting

Filmen handlar om en familj vars son har cancer. De tvingas att hyra ett hus eftersom att sonen är väldigt sjuk och inte klarar att åka bil så långa sträckor. Mamman i familjen hittar ett hus som verkar perfekt men frågar mannen som hyr ut vad haken är. Trots att han som hyr ut berättar en historia bakom huset känner hon att hon inte har något val med deras lilla budget. Alla utom fadern i familjen flyttar in i huset eftersom att han måste bo kvar i deras gamla för arbetets skull. Snart börjar sonen att bete sig konstigt och hallucinera på grund av den behandling han tvingas genomgå, åtminstone är det vad resten av familjen tror att det beror på.

Detta var en riktig rysare till film. Helt klart den bästa skräckfilmen jag sätt, en av de bästa filmerna i alla filmkategorier som finns till och med! Man kan inte slappna av en sekund utan det är hela tiden något skrämmande som händer. Filmen är också baserad på en verklig händelse, när man hyr/köper filmen kommer även en dokumentation med i fodralet som är intressant att se efteråt. Se filmen, du blir inte besviken!

 

 

 

 

 

 

 

 


glad och nöjd leder till fröjd

Äntligen hemma från jobbet, var dock en bra kväll med riktigt goda resultat. Timmilutt och jag utgör ett bra team!
Hungrig som ett ass är jag som vanligt, mmmMAT <3

I förmiddags var det visning av huset som jag blev så förtjust i men jag kan säga att det inte alls såg ut som på bilderna, jag fick chocken! Inget vackert alls. NEJ tack. Letar vidare..

BTW se inte Welcome To The Jungle som är en "skräckfilm" där några ungdommar hamnar bland kannibaler.. det är också de själva som filmar och det är mega jobbigt. Riktigt booooring film.

Nu TV och godis


Eileme Nenäkäh Grebdnul

blir mitt namn och efternamn baklänges. bara så att ni vet


Hus innan 30


Jag har blivit stormförtjust i ett hus. Det är visning på lördag kl 10.30.
Kul att man jobbar till 4 på lördag morgon och på eftermiddagen dessutom ska iväg till Vikingstad för att fira mormor. Jobbar även lördagkväll vilket  inte kommer att fungera något vidare med 2 timmars sömn.. Men jag måste få se huset live. Mitt mål har alltid vart att jag ska bo i hus innan jag fyllt 30! Målet kanske uppfylls tidigt?


gone n lost


VART KATTEN HAR MIN PLATTA MAGE RYMT!!!!!!! Jag måste hitta henne, NUUU..


WakeeWakeee matte

Vad roligt det är när djuren anar att man råkat börja vakna till lite. Då genast flyger katten upp på ena sidan av huvudet och lägger sig där vid sidan om ELLER på ansiktet och spinner det allra högsta hon kan. På andra sidan sängen flyger klumpedunsen upp och han ska plåga en med pussar och gnälla enda tills man öppnar ögonen och hälsar honom god morgon.

Ja visst är dom underbara dom små liven :)


Belöning på fiket


Nu en fika på fräcka el. kupolen med Andreas. Skönt efter allt slit.
See yaa


Det fruktade duschmonstret

När jag sitter i badkaret fyllt med vatten och sedan ska dra ur proppen för att duscha, då vågar inte jag sitta kvar, jag vet att det är fånigt och att något sådant inte finns men ändå så vågar jag inte ta chansen att inte kliva ur badkaret för tänk om ett moster skulle komma upp ur propphålet och dra ner mig. Nej jag står hellre säkert vid sidan av badkaret och väntar tills vattnet runnit ut och kliver sedan i igen för att duscha.


Life is life


Fredag:
Färgade utväxten med lyckat resultat! Såg Ice Age 3 – Sket BRA! Middag hos tattoo Paula och Kim med rött vin och öl. Mycket trevlans!

Lördag:
Umgicks med brorsan och hans tjej som sov kvar eftersom att de passade Zacko tills sent. Tänkte på Bella som är i Magaluf. Badade Cindy. Jobb på Harrys.

Söndag
blir de: Hemma spá. Se Män som hatar kvinnor. Bara njuta.


Memory lost rewart 10.000 dollar

Åhhh jag blir så himla trött på min tankspriddhet! Det blir bara värr och värr snart kommer jag tappa minnet helt! Glömmer bort helt viktiga saker som man verkligen inte får. Jag bestämmer mig för att göra en viktig sak, sätter mig ner för att göra den men när ja väl sitter ner har jag glömt bort vad det var jag skulle göra. Ibland kan det komma tillbaka efter en stund, ibland efter ett par veckor och ibland inte alls!
I HATE IT!!!!!!


Animal Tattoos

Designed by: Anna Karlsson

Price: 300:-


Skull Tattoos

Design by: Anna Karlsoon
Price: 300:-

Have an idea of a tattoo? Post an description and Anna fix it.


Förbannad på lösa vargar

Läste på tal om ämnet en artikel där en 14 årig flicka säger att hon blivit jagad av två vargar (jag tror eg. det var hundar), hon kommer hem och berättar att hon blivit jagad av 2 hundar men senare får pappan reda på att det kan ha varit vargar och DÅ blir han förbannad för att det var vargar, vadå det är väl värr om den vart två lösa hundar! Då kan man bli förbannad! Inte på vargar som har helt rätt till att vara där. Vargar är inte aggressiva men det kan däremot hundar vara. Under de senaste två hundra åren har inte en enda människa i skandinavien blivit attackerad av en varg.
Tyckte iaf att det var komiskt att man kan bli förbannad på "lösa" vargar.


Vem gav dig rätten?

Jag tycke inte att det är rätt att man sätter upp staket och kallar marken vår. Det är lika mycket djurens. Bestämmer sig ett djur för att kliva på den har man f*n inte rätt att skjuta den för de. En varg som äter ditt får förstår väl inte att det är ”DITT” får, mat som mat tänker väl han, snabbt å lätt – tänker inte du också så ofta? Man gör det väl enkelt för sig.

Herre gudars skymning jag kanske ska bli djurrättsaktivist?


Stolt dag

Precis sett klart på filmen The benchwarmers som gick på 6an idag. Den var riktigt bra. Mycket humor i den!
Gjorde även ett besök på arbetsförmedlingen underr förmiddagen, en riktigt skön snubbe hjälpte mig med inskrivningen. Senare var det personalmöte för Cherry.. inga big news direkt. Vissa skulle vidare till Wasa men jag har otroligt nog inte vart festsugen på sistånde. Men ser fram emot fredag då det blir middag och ett par öl hos Robbans brorsa och hans tjej. Får se när man lyckas somna ikväll/natt då..

Fiberrikt ger inte längre mättnad

Skit på er hälsotipsen om att fibrer ger längre mättnadskänsla och att man inte ska äta efter 7 (skulle jag aldrig klara). Tack vara att jag åt hälsosamt med havregrynsgröt och mjölk samt fiberrikt bröd till kvällsmat kunde jag inte somna i natt. Efter 2 timmar var jag hungrigare än innan kvälsmaten och en kurrande mage höll mig uppe. Saken blev ju inte bättre av att jag låg och nynnade på mors lilla olle i skogen gick när jag försökte sova.. Ne nu fan blir de en rejäl portion hallonkräm med mjölk och ett par mackor. Våga äta mer!


Sämsta/Bästa eye make-up removern

1. Isadora Gentle eye make-up remover milk
Gentle, jo tjena. Den är allt utom det. Den svider så in i tusan om man får den i ögat och dessutom får den inte bort vattenfasta mascaror.
Norm pris 60:-







2. Demaquillant Express ögon make-up remover från Yves-rocher

Svider inte det minsta, tvärtom gör området kring ögonen mjukt och lent.
Tar tom bort den annars jobbigt vattenfasta mascaran Lash Architect från L'oréal.
Den slår lätt alla ögon make-up removers som jag testat!
Norm pris 84:- (om man är medlem har man dock ofta 50%)





Stan, Fräcka, Planering

Precis hemkommen från stan med Bell. Kollade runt lite bara och mot slutet blev det en fika på Fräcka frökens uteservering i solen. För Bellas del blev det självklart en Greken :) och för min en ost&grönsaksmacka och en latte, muuummsmuums! Nu blir det till att fortsätta på företaget. Har svårt för att hålla mig borta från det. Är så himla kul att planera :)






RSS 2.0