weirdoes


(made by Anna)
Igår blev det att jobba sig och idag också. Lönehelg = mycket weirdoes.
Fylla, stora puppiller och bråk. Men mycket pengar blev det, inte igår dock.
Arbetskamraten råkade ut för ett hemskt hot: - ” Jag ska vänta på dig utanför efter jobbet och då jävlar blir de inte kul för dig ” och han menade det fullt ut! Hemskt..! Men vi tog oss till bilen helskinnade, puuh!

Imorgon är det söndag, skönt, då kanske det blir en sväng på stan.
Nu jäklar blir det käk, mm….. :)


intervju

Åfyåfyåfyy precis haft telefon intervju med Kolmårdens Djurpark och jag blev så nervös att jag schabblade bort de totalt med hjälp av mitt stammande. FYYY :( MEN nu har jag provat på att göra telefonintervju och det är en erfarenhet det med, men jag föredrar faktiskt ansikte mot aniskte intervju. Sen ska jag väl vara glad att jag faktiskt fick en intervju över huvud taget med tanke på hur många som söker! AJJA.. en veckas lidande i väntan på svar. Prutt!

Grattis Zacko 5 år!


Glashalt golv

Det var ett stort mysterium hemma om hur golvet plötsligt kunde vara så ishalt. Jag halkade, katten halkade, Robban halkade, hunden halkade, ja alla i hemmet halkade på golvfläcken innan datarummet. Till en början var det roligt att bana omkring men sedan när man hade dricka i handen och hade glömt bort den hala fläcken var det mindre roligt. Ja hursom hälst.. Tidigare hade jag stått och sprayat mitt hår med det nya glans och heating skydd sprayet och en del av det hade förståss hamnat på golvet..  boven i dramat var alltså mitt nya spray! Så om man vill jävlas eller ha kul åt någon kan man köpa sådant och spraya på ett passande ställe så lär personen bums åka omkull!


*Skratt*

Jag vet inte om det verkligen är så himla roligt en normal dag men såhär efter jobbet 04:00 på morgon/natt framstår bilderna iaf som väldigt roliga, så pass skrattframkallande att jag satte den varma obojen i halsen.

Puss och godnatt (godmorgon för vissa)


Skönhets shopping


Eftersom att jag av någon tokig anledning tappar så mycket ögonfransar, och då speciellt vid mascara användande, köpte jag igår Loréals nya 2 stegs mascara med förstärkande serum för fransarna. Så nu får vi hoppas att serumet hjälper så jag kan återfå mina flirtfransar.

Från Loréal köpte också ett skyddande spray som sprayas på håret innan man plattar, fönar osv.

..Och eftersom att det snart är dags för en ny hemmafärgning blev det även ett hårfärgsköp, den bästaste färgen för blont hår som inte ger några gula nyanser, nämligen Schwarzkopf - Skandinavisk blond.


VK

Runt tio igårkväll ringde Denise och ville ha med Bella och mig till Vinkällaren. Så vi tog bilen till henne (eftersom att jag ändå inte får dricka alkohol) och blev rökelseförgiftade en stund innan vi tog oss vidare till VK. Torsdagen där bjöd på mycket skumt folk och en redigt full men söt Denise som senare spårlöst försvann med mister K. Även om det inte var den roligaste kvällen så är det alltid skönt att bara komma ut och träffa lite folk.

Peace out

Run biatch ruuun

Okej okej nu måste jag springa till stan för Bella pallar inte sitta hemma själv nu och då blir hon riktigt ilsken. SKYNDASKYNDA till fiket.!

iform

På iform.se kan man läsa allt möjligt om kost och träning.
Klickar du här kommer du till en sida där du kan räkna ut hur mycket du förbränner på många olika aktiviteter.


och till alla som ätit/äter semlor nu i semletid..
För att bli av med kalorierna i en fluffig gräddsemla krävs till exempel att man:*

·                       Promenerar raskt i 45 minuter
·                       Städar i 50 minuter
·                       Åker slalom i 40 minuter
·                       Åker längdskidor i 25 minuter
·                       Hugger ved i 45 minuter

*Beräknat på en person som väger 65 kilo. Källa: iform.se


Recept på en usel dag:



  1. Sov på tok för lite
  2. Hoppa över frukosten

Sen kan du lita på:

·        Att bussen kör ifrån dig
·        Att alla är dumma och fula
·        Och att du haft smartare dagar i ditt liv

 

 

 


Rönne in da snow


Bara för att Ronja är så himla söt

kittiii


Cindy blev sugen på min vaniljyoghurt med bär.

otur

Nu gråter jag :´(
Åkte 4 varv igår kväll och letade parkeringsplats eftersom att de har stängt av halva Ljuras gator pga spårvagnsrälsbygge + att det är snöhögar överallt. Så jag parkerade bakom en vit volvo som stod halva på övergångsstället men jag stallde mig på andra sidan och var mycket noga med att inte hamna på ränderna. Dessutom är inte övergångsstället fungerbart eftersom det står en snöhög på det. Men naturligtvis åkte jag på en p-bot på 800:- Kul när månadens lön är 2000:- och hunden kostar 1000:- + alla andra månadsavgifter :( :( Hur ska jag överleva?

Supermy(u)s

Jag brukar oftast förskriva mina inlägg på Word för att undvika stavfel. Ett ord som jag ofta använder är supermys, men det ordet blir förståss stavfel på, och när man trycker på stavning så ändras ordet till supermus. Då undrar jag, vad är en supermus?


 


Alla ♥-s Helgen


Eftersom att både jag och Anna var så rastlösiga i fredags drog vi på förfest hos Calle med minimalt alkoholintag pga maggen. Senare blev det lite shakishaki på Ottens dansgolv och endast vatten att dricka. Det må låta tråkigt men icke!

Tidigt på lördag bar det iväg till landet. Det var överdrivet mycket snö så det tog en timme innan vi hade skottat oss fram till dörren. Efter att vi skottat och burit in alla grejer vandrade vi i 1 meters snö ner till sjön för att grilla korv och dricka varm oboy. Så himla supermys och oj vad mycket godare det är med korv grillad på ved eld! Helgen på landet var enormt avkopplande och precis vad jag behövde!


no time no seen


Har haft fullt upp hela helgen.
Datorn har inte fått sitt dagliga kel.
Men imorgon kommer uppdatering om helgens happenings.

//Kisskiss

prio 1



Ibland glömmer jag helt bort att jag har tuttar och vandrar rätt fram mot fönstret BH- och tröjlös! För övrigt läste jag just Annas blogg som hade ett inlägg om olika festivaler och jag blev påmind om hur jävla mycket jag vill till Metaltown och se In Flames. De står ju på min prio 1 att se nu eftersom att jag sett både Irion maiden (som var mega bra) och Marilyn Manson (som var urdålig). Men då gäller det att man bokar biljetter och hotel snarast, åtminstånde hotel snart eftersom att de blev fulla tidigt på våren. Åhh underbara Metal 09 minnen lovelove <3


Guru Josh Project - Crying In The Rain


Nu måste jag bara lägga upp en till låt av Guru Josh Project fast en remix men jag älskar beatet. Synd bara att man ska bli så nedrans partysugen av denna typ av musik. Men det är ju trots allt fredag. Det här är också just den typen av musik som jag absolut inte kan lyssna på i bilen för då åker pedalen ner i backen, allra hälst om det är mörkt ute. Listen n' ENJOY partypeople :)

guru josh project - infinity (2008)


Jag kommer aldrig tröttna på denna låt!
Jag älskar den! Kan lyssna på den flera gånger om.
Så himla skön, den gör en glad och återbringar roliga minnen.
Den får mig också att längta otroligt mycket efter värmen!

(synd bara att videon är så himla kass)

- 20 km/h

Jag har kommit på något som får mig att hålla nere hastigheten på vägarna..
håll i er..! LUGNA FAVORITER på radion mihihoha.


sår i magen

Idag var jag på vårdcentralen..
Tog prover och det visade sig att jag har magsår.
Så nu blir det mediciner i hela 6 veckor!
Läkaren trodde även att jag kanske hade blindtarmsinflammation.
Därför ska jag höra av mig till gynnen så att inte problemet ligger där och sedan ev. göra ett besök hos kirurgen. Det kom väldigt oväntat! Fast om jag tänker efter så nej.. kanske inte så oväntat.
Nu ska jag laga mig en kryddlös potatis/purjo/lins soppa!


PIMPla


Kan ni förstå att jag faktiskt sitter och hoppas på att det ska vara minusgrader fram tills nästa vecka. Snöhataren Emelie lixom. Ja men länget är så här va.. det finns planer på att åka till landet med mor, far och hundarna. Men det har man ju ingen lust med om det blir +grader och slaskigt. Så därför hoppas jag på –grader för jag vill verkligen dit! Tända brasa vid sjön, grilla korv och pimpla, that’s life on a winterday – naturmänniska som man är!


- XX POUNDS

Inget kaffe, ingen läsk, inget fett etc. Endast små portioner, fiberrikt och kokad föda.
Magkatarren lär nog medföra något gott iaf - VIKTNEDGÅNG.
Lever för tillfället på havregrynsgröt.

Cruise..?


(Fotograf: Emma Nilsson)
Magen är lugnare nu. Puuh! Men vad ska man äta för att inte reta upp den igen? Pannkakor? 
.. Och sen det att sitta hemma en fredagkväll, fy bubblan vad rastlösligt! ..och utan att ens få äta eller dricka något gott, det suger ju riktigt jäkla hårt! Livet har varit alldeles för händelselöst och motsträvligt på sistonde, jäkla vinter som ställer till det! Men jag tror på bättre tider. En kryssning snart kanske, eller vad säger ni?

Alba hår nu tack!



(Jessica Alba)
Hothothot vill ha hennes hår NU, väx hår VÄX så jag kan färga det sååå..


Dyspepsi (Magkatarr) med blod


Det är inte lätt att kräkas när man just ätit två mackor!
Gick hem från jobbet halv fyra i natt och hade kramper i magen och fruktansvärt illamående. Satte i mig mackor i tanke om att det skulle dämpa illamåendet men då ville det genast upp, dock täppte mackorna till strupen så jag kräktes upp i halsen flera gånger om utan att det nådde utgången, men sedan kom de i  omgångar och då kräktes jag blodigt slem. Har haft brännande ont i magen, bröst och hals i en månad. Ätit Link i 4 dagar men utan att det hjälpt. Ringde vårdcentralen i morse som sa att jag skulle äta kokt mat utan starka kryddor. Äter aldrig stark mat och jag har undvikt alla sura drycker och äter inte fet mat eller kött så egentligen tycker jag att jag borde fått hjälp redan idag eftersom att det nu gått så långt att jag börjat spy blod men jag skulle vänta till på måndag och höra av mig då om det inte blivit bättre. SUCK. Inte sovit en blund, kan inte när det ständigt sitter en klump i halsen som vill upp. Idag tillåter jag mig att tycka synd om mig själv.

Till alla er som tror att bröd ska förvaras i kylen :P

Vissa har fått lärt sig att bröd ska förvaras i kylen, andra tvärtom. På gymnasiet gick jag en kurs kallad Mat i praktik och teori och där utdelades en lista med förvarningstemperaturer för olika matvaror. Via denna lista fick jag då bekräftat att bröd bäst förvaras i rumstemperatur. Eftersom att ämet kom upp i helgen bestämde jag mig för att ytterligare en gång försäkra mig om att detta stämmer så jag googlade helt enkel!

Med tiden kommer brödets inkråm att hårdna och bli torrt och sprött (brödet tappar också smaken). Det beror på att stärkelsen i brödet övergår från gel struktur till en mer gryniga struktur. Strukturförändringen sker snabbast mellan -7 grader upp till + 4 grader. Kylskåpet är därför brödets värsta fiende. Alla typer av bröd håller sig färskt längre om det förvaras i rumstemperatur. http://www.brodinstitutet.se


traktorer och människor med spadar


Hemskt vad mycket det snöar! Går ju inte att ta sig någonstans, milslånga köer på motorvägarna och tråkiga olyckor. Full fart på traktorer och människor med spadar, men om en timme är det lika mycket snö på plats igen, så till vilken nytta... Jag och Zacko ska knata iväg i den djupa snön för att hämta ronjis senare. Det ser jag inte fram emot.. men när jag kommer hem igen ska jag belöna mig med kaffe och en delicatoboll. Ett mysigt bad till kvällen kanske? Man måste ju försöka göra de bästa möjliga av tillvaron.

Kram

IKEA RULE

YEEY det blir IKEA idag med Robbs, Thomas och Emma!
Köp önskemål: tavla till guldramen, vägghylla, stor vas, matta, gardiner, sidboard/bokhylla, lampa etc. Men troligtvis kommer jag att komma hem med allt annat än just dom grejorna!

:)


(Fotograf: Emma Nilsson)
Denise och jag var med hundarna i Folkparkens hundrastgård. Det var ca 10 hundar till där inne, alla av olika raser, kön och åldrar. Mycket bra träning för Zacko som tyckte det var mega skoj. Nu ligger han trött och sussar i sin säng. Halsen värker fortfarande. Ska lägga mig i sängen med en kopp te och en bok. Kom gärna med boktips till mig för nu har jag tagit tag i det här med bokläsning - jag ska bli smart!

Ond hals

°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•

Hej å hå! Var uppe redan klockan 6 imorse för att kunna hämta Ronja klockan 7. Vaknade med AJAJ i halsen och det värker fortfarande något fruktansvärt, trots flera koppar te och halstabletter. Sitter nu och funderar på vilken dag man ska ta bilen till IKEA, är grymt sugen på att shoppa lite till hemmet.



Bilden är från fotningen i lördags och är tagen av Emma Nilsson - http://inhatewetrust.blogg.se/


°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•°•

RSS 2.0