Uppdate

Vårigt värre idag! Härlighärligt!
Kanske dags för att inhandla ett par vårskor?
Ser fram som tusan till Emmas födelsedag den 9 April då hon, jag och Anna ska ut och fira henne på Otten, dubble yeey! Men först ser jag fram emot att se Avatar ikväll och äta strunt :)

Hitting

Måste bara länka till en helt sjuk sak!
Check it out: 
http://tv.expressen.se/nyheter/Utrikes/1.1928145/dold-kamera-avslojade-barnvakten

workiworkii


I tisdags började som sagt min utbildning på Eniro. Aldrig kunde jag tro att det var så mycket att lära sig, och det jag lär mig nu är bara för 118118.. men sen finns det ju utlandsupplysning, texttelefoni, sms tjänst m.m. att lära sig. Hittills har jag klarat dom mindre testen. Imorgon kommer 1 av de stora.. jag är nervös! Är helt slutkörd i både kropp och huvud. Det blir man med så mycket information, långa dagar och ingen sömn. Ledig är jag inte förens i maj eftersom jag jobbar på både Cherry och Eniro om helgerna. Jag vill ha maj!!!
Men kul är det och trots att det bara kommer bli jobb ett tag nu och det egentligen borde kännas som att inte ha något liv så känns det precis tvärt om! :)


shoooes

Nu när våren har kommit är jag säker på att det inte bara är jag som längtar efter att få köpa snygga vår/sommar skor. Här kommer några pjucks jag önskar att ha på skohyllan!


Converse från Nelly.com 699:-
Sandaler från Lindex.se 299:-
Pumps från Shock.se 798:-


Sol, fiskmåsar & en skojig grupp



Det är helt underbart att sitta på balkongen och sola idag. Mjukisar och ett linne håller värmen lagom. Mindre underbart är att fiskmåsarna nu vaknat till liv och börjat härja. Tur att man bytt sovrum till andra sidan så att man slipper vakna till ljudet. Sen till en annan sak.. och jag kanske är lite efter.. men jag hittade iaf en facebook grupp som jag tyckte var fiffig: Om man kissar på en katt, heter det kissekatt, om man missar, kissemiss !


som vanligt


Som vanligt när jag skriver att jag bara ska vara hemma och ta det lugnt så blir det inte så. Antingen får jag hoppa in och jobba eller så blir det spontan fest. I detta fall jobb dock. Jobb=pengar, och pengar det gillar vi, BIG time. Inatt står jag bakom bordet på Palace och imorgon på Harrys, hoppas på problemfria nätter, var snälla fyllon!

Vi hörs!


Happy holiday mjaauu


Ursäkta
mitt extremt dåliga uppdaterande denna vecka!
Det hände tråkigheter så jag blev inte på humör helt enkelt.
Men nu är jag back on track och på toppenhumör!
Min bror Linus och hans vän Andreas var just här.
Zacko skulle få träffa A eftersom att han nu ska bli dagmatte till min tötnooowws :)
På tisdag börjar utbildningen på eniro och jag längtar!
Nu ska här käkas fredags mat (burger n' pommes, pommes=norrköpingska för pommes frites) och sen blir det film och godis resten av kvällen :D

Trevlig helg!

FEEEEST


(satans gammal bild!)
Igår var det födelsedagsfest för Nella i Arkösund och idag blir det inflyttningsfest hos Sara så nu sitter jag och Anna och taggar till med en cider hemma hos mig. Snart ska vi skynda iväg för att ta en drink på Olearys med Izza och danne, sen blir de fullt ös på ferren och krogen senare, wöööhööuu :D


I'v got it

Nu har jag ett heltidsjobb!!!
De ringde nyss från eniro118118 och dom ville jätte gärna att jag skulle börja jobba som sökspecialist hos dom :D I'm so happy I'm so glad ;) Och ikväll blir det fest, väldigt lägligt för då kan jag fira det nya jobbet! YEEY mej :D
Sopp nu har jag skrutit färd :P

upp & ner, ner & upp

Ehh de blir havregröt till dinner!
Springer upp & ner till tvättstugan, puuh!
Efter tvätten blir de städning. Vill ha vårfint!
Halv 7 kommer Anna för att stanna till söndag..
vi ska shoppa på maxi idag :D
& en latte ska jag ha från fiket :)


Wanted from Nelly



Klicka på bilden för att komma till plaggets sida på Nelly.com

tankspriddhet

Jag måste bara berätta om en incident som hände Robban för ett par dagar sedan.
Robban skulle gå och slänga två illaluktande soppåsar i soprummet och sedan knata vidare till affären för att handla. Väl inne i affären känner han hur de luktar konstigt och han tänker att det är mögliga varor där inne så han fortsätter att plocka de han ska.. MEN sen får han syn på att han håller i de två soppåsarna han skulle slängt innan han gick till affären och börjar skratta och drar till sig ännu mer uppmärksamhet. Han lämnar varorna i affären och går ut med soporna skrattandes. Han skrattade tydligen så dant åt sig själv att en bil hade saktat in och kollat på honom. Det verkar nu som om att jag sjunkigt ner på en 2:a plats av tankspriddhet :)


Intervju & nedslag per minut test

I måndags sökte jag in till eniro118118 som sökspecialist och igår blev jag intervjuad via telefon. Efter telefonintervjun fick jag en tid kl 13 idag för att göra ett nedlsagstest per minut (man kollar altså hur snabb man är på tangentbordet) och om jag klarade 250 så skulle jag få gå på en personlig intervju. Och vet ni vad...? jag KLARADE det med 300 ord! När jag var som snabbast hade jag 9 slag/sek. Att vara bloggare lönar sig ;)


HÄR kan ni kolla hur snabba ni är!





Mooot Sherwoodskogen!!






Hoho vilka dagar det varit med Thessan och Bell.  I måndags natt åkte vi först till macken och köpte cola och sedan drog vi till vrinnevis hundrastgård med zacko och dampade loss. Senare på kvällen låg vi alla tre i sängen tillsammans och körde sms roulett. Ett sms var: -Jag trodde det var ett köttben. Men de flesta handlade om snuskigt sex. Igår åt vi massa gott och satte oss senare på Harrys för att avnjuta 1 eller 2 öl. Sedan gick thess och bull vidare men jag gick hem pga av hemsk halsont :( Nu är jag sugen på fetaost så det ska jag äta. Shohej!

provpassare


Ikväll jobbade jag i Nyköping, eller rättare sagt höll koll på en provpassare. Stolt över att ha fått det ansvaret och förtroendet :) Backyard Babies var där och spelade på Tellus som stället hette. Tyvärr varken såg eller hörde jag särskillt mycket av dom men jag har lyckligtvis sett dom förut. Väldigt fresht var placet, jajjebjörn! Kanske ta sig en sväng dit i sommar och festa? Imorgon ska jag till Nyköping igen och ha hand om ännu en provpassare fast på en annan krog. Hoppas det går lika bra som idag! Nu ska jag svulla riktigt hårt för att sedan sussilussa.

So long suckers!

Smah wear

De coola tröjorna kan beställas från http://www.smash-wear.com
En nätbutik med lite annorlunda kläder.


Fula ankungen

Jag är så himla bäst på att göra fula miner på bild!
Därför är jag också bäst på att få folk till skratt!
Så varsågoda och skratta åt mitt fula tryne
De bjuder jag på!


Addicted


Jag är helt beroende.. flera gånger om dagen tittar jag..
Fasten jag vet att det aldrig blir som dom förutspår
så bara måste jag gå in på
www.vaderkanalen.se för att
se när solen går upp samt går och lägger sig och hur
veckans väder kommer att se ut. Jag antar att det är
för att jag längtar så nedrans mycket efter våren.

:)


(7 maj -08)                                            (21 April -08)


Tlött


Hur står jag egentligen?
Har endast fått sömn mellan 7:30 och 12:00. Hur ska jag orka jobba 21-03:30 då måntro???!!Fredag och lördag natt jobbar jag också. MEN det är bara att härda ut och helgen efter denna är jag helt ledig :D  Nu ska här lagas lax och potatis!


Koismosinu


Stackarsstackars Bellas vän Jenny som gick ut på balkongen men blev utelåst av katten som hoppade på handtaget. Tur att hon hade lämnat ut sin reservnyckel till en vän för annars hade vi inte kunnat bege oss dit vi ska nu - till Mari. Vad vi ska göra är ännu osäkert, det är upp till ödet antar jag ;)

Vårens program


Så igår startade äntligen den nya säsongen av Desperate Housewives. Tråkigt tyckte jag det var när man endast fick se deras tankar om hur deras liv kunde blivit om de valt annorlunda. Men i slutet av avsnittet gavs en visdom som gjorde att avsnittet helt plötsligt vart bra.


Ett annat program hade seriestart igår, Dating in the dark. Personerna ska först gå på 3? dater i mörkret innan lamporna tänds, de får bestämma om de vill fortsätta att träffas efter det. Jag skämdes ibland så mycket åt deras vägnar att jag var tvungen att hålla för ögonen. Fy vilken självförtroende dödare att först bli omtyckt i mörkret men sedan bli totalt dissad när lamporna tänds. Det är hemskt att det är så och jag skäms för att säga det men jag går så pass mycket på utseendet att jag skulle gjort det samma. Det är svårt att bli attraherad av någon när man inte tycker om dess utseende. Men jag tror iaf på att det finns någon till alla.


Benvärmare


( Benvärmare från www.shock.se 129:- )(bild från april 08)
För er som har missat så ska benvärmare som prydde benen på 80-talet bli populärt igen. Helt underbart för ett benvärmarefan som mig. Jag har svarta, gråa, vita och randiga, kanske blir till att införskaffa ett nytt par nu då? Såå snyggt till högklackat och stövlar!


Happenings


Det känns som att man har lite roligt att se fram emot nu. Inflyttningsfest med bl.a f.d klasskamrater den 13/3. Den 9/4 är jag och Anna VIP bjudna till förfest på Otten med gratis sprit :) Sedan har vi ju förståss den underbara våren att se fram emot och då ska det minsann bli kryssning! Oooh happy days ;)


Nooo

Fick ett nej från Kolmården :( nu väntar jag bara på svar ifrån östgötatrafiken. Jag orkar snart inte mer, jag måste ha ett jobb NU! Men hur ska man få det när det knappt inte finns några jobb förutom telefonförsäljning ( och det tänker jag inte utsätta mig för igen) ?¿ Kommer jag inte in på sjuksköterske utbildningen i höst heller så dör jag!! Mmmhm det gör jag faktiskt, åtminstone i huvudet. Suck… jaja det är bara att gaska upp sig och ta nya jobbsökar tag, ingenting blir ju bättre av att gå hemma och deppa.  Hejja mig!


oooh that's dirty


Åhfyyy kunde inte sova inatt för att jag låg och sjöng på amazing horse :P

RSS 2.0