idag

Mästerbyggaren 
 
Ute idag bakade vi bl.a sandkakor
 
Nu: mjukisbyxor, ost, vin, kex och ignorerade av klossar på golvet 

vbm

 
Boostar immunsystemet med en nyttig sallad! Till kvällen ost, kex och lite vin (om jag lyckas hålla mig vaken). Hoppas regnet håller sig borta när biltåget är (om det är iår?) och även då vi tänkt gå till folketspak så mirjam får åka någon karusell.
 
Glad valborgsmässoafton!

uppdatering

 
Liten sväng förbi mamma och pappa igårkväll för att grilla lite mat.
 
Idag är det förmodligen varmast hittills iår så förmiddagen var vi ute och lekte och Mirjam hade tur att hitta två lekkamrater! Nu ska jag väcka fröken bus efter 1 timmas sömn så vi kommer ut igen! Får se hur glad hon blir på mig då.. 
 
 
Mirjam passade på att tjuva kaffeburken när vi kom in medens jag för ett ögonblick ägna uppmärksamhet åt lillebror..
 

dop

Igår var det dop för Oliver i Borgs kyrka. En fin vit kyrka där jag brukade ha mina skolavslutningar och där även Mirjam döptes. Eftersom alla lokaler var bokade fick vi ha dopfikat i vårt hem och därför kunde vi inte bjuda alla. Men jag vill tacka alla som kom och för alla presenter som alla uppskattas mycket! Även Mirjam fick födelsedagspresenter i efterskott som vi också tackar så mycket för!
 
 
 
 

Grattis Mirjam

Stackars Mirjam var sjuk när jag hämtade henne från dagis. Hon har klagat över magont och har 40 graders feber. På hennes 2 års dag.. :-( men hon hade iaf blivit glad för boken hon fick i present på dagis. Hoppas hon blir frisk snarast och att oliver inte blir sjuk lagom till hans dop på lördag.
 
Grattis iaf till mitt lilla hjärta Mirjam på födelsedagen <3
 
 

födelsedags firande

 
Gårdagen runt strömmen.
 
 
..och idag firades robert som fyllde år igår och mirjam som fyller 2 imorgon! Hon fick hello kitty täcke och kudde, kitty keps och pyjamas och andra kläder, cykel m.m och mer paket ska hon få! Glad tjej!
 
 

vårdag

 
Härligt vårväder har vi fått så då har vi passat på att vara ute extra mycket! Imorgon tar vi en sväng till folkparken och matar ankor vid strömmen. kanske blir det en glass också? Det är ju Roberts födelsedag då så då bestämmer han också.

umgås

 
 
Dags att piffa till hemmet lite för snart kommer vänner och då ska vi grilla, så inget mer regn tack! 
 
Trevlig påsk helg!

god morgon

 
 
God morgon önskar oliver som av storasyster klätts med hello kitty hatt! Nu ska ut och fixas på tomten
:)

oförskämt tiggeri?

Tjugoelvatusen gånger har det bankats på dörren och de gånger jag öppnat har det skrikits glad påsk och en plastpåse har sträckts fram. Inget kort har man fått och de har inte ens klätt ut sig. När jag var liten förberedde vi oss veckor innan med att rita kort som vi gav de vi knackade på hos och önskade utklädda till påskkärringar, en glad påsk. Vi sträckte inte oförskämt fram en påse i nyllet på den som öppnade utan en korg när den som bodde i huset erbjöd en peng eller godis. Upplever ni samma som jag/hur gjorde ni som små?

bebismys

 
Bebismys i sängen
 
 
..där det ingår att bli dragen i håret :)
 
 
<3

Påskat

 
Tur att det är påsk så att jag får påska ut hemmet med lite färgglada fjädrar, för det är så tråkigt vitt här hemma nu!!! 

3 av 4

Nu har jag bara en visdomstand kvar i mun! Har precis dragit ut den 3e hos bästa tandläkaren! Kändes inte alls och fort gick det. Skönt att slippa operera ut denna och trevligare för plånboken med. Men börjar känna av de onda som kommer efteråt mer och mer nu. Fy...
 
Något trevligare.. Det sägs att det ska bli riktigt fint påskväder + varmare. Hoppas!!

måla vardagsrummet

Passa på att måla i vardagsrummet medens Mirjam är hos farmor. Äntligen bort med den hemska tapeten!!!
 
 
 

Mirjams önskelista

 
Om en vecka och två dagar fyller Mirjam 2 år!!!
Och för familj som undrar vad fröken önskar sig, här kommer en lista:
 
Leksaksbil m.m. till sandlådan
En Hello Kitty boll
Böcker
Sommar-kläder
Servis, bestick, låtsasmat m.m. i plast
Trumset
Pussel
Övrigt
 
 
Tips lekmer.se
 
 
 
 
 
 
 
 
 

hårfärg

Går i hårfärgstankar som vanligt.. Ljusrött, rött eller kanske lägga en brun färg till att börja med och sedan försöka få min egna hårfärg? Mest sugen är jag på mörkbrunt men eftersom ja säkerligen kommer vilja ändra färg ganska snart igen så är det kanske inte så smart.. Och det är bara två år sedan jag gick från nästan svart till nästan vitt på ett halvår för att sedan färga rött som jag nu haft sedan sen höst. Att man kan tröttna så fort! Förslag? Kanske en härlig regnbåge mix i håret så att jag har alla färger?
 
 

sötkorv

 Oliver övar inför Mallorca! Har skrattat mig till tårar åt denna bilden. Skäms lite..
 
 
 
 
Jajjemensan! Den 25 Juli åker hela familjen + barnens Farmor m.fl till Mallorca. 8 dagar sol garanterat i sommar iaf. Wonderful!
 
 

Månaderna som gått

Det är nästan ett år sedan som jag bloggade sist och då visste jag inte ännu att jag var gravid ;) För ca 3 månader  sedan (den 28 dec) utökades familjen med en liten pojke som fått namnet Oliver. Han vägde 3950 g och var 52 lång. Nu väger han runt 7 kg och är ca 62 lång. Det går undan!
Berättar lite från de 3 senaste månaderna med bilder:
 
 
Dom förtsa veckorna var det mycket trots och protesterande från Mirjam som INTE ville dela med sig av mamma och pappa. Det var en mycket kämpig tid....
Tur att Oliver är en sån lugn liten kille. Han äter och sover mest. När han är vaken pratar han lite och skrattar. Kan han ens skrika?
 
 
.. och eftersom Oliver sover mycket så har ju faktiskt Mirjam sin mamma för sig själv ganska mycket fortfarande.
 
Pappa är bäst på att busa tycker Oliver!

Nu har Mirjam vant sig vid att ha en lillebror och det märks att hon tycker om honom. Hon glömmer aldrig att ge Oliver godnattkram och puss innan hon ska sova och ibland lånar hon till och med ut sin favorit filt. Och Oliver tycker om Mirjam med. Han tittar efter henne och ler alltid när han ser Mirjam.
 
Min fina familj
 
 
 

RSS 2.0