lära-gå-sko

 
Kavat Lära-gå-sko 449:- på Ellos. Måste måtta Mirjams fot och beställa dessa!!!! Med erbjudandet 40% på en vara blir det "bara" 269:- ! ! ! :)

fulstil

Okej... jag måste sluta med chimpansstilen, och börja sitta som en vuxen..
 
(snart 1 år gammal bild)
 

Våffeldagen på fel dag

 
Efter våffelätandet med grädde och blåbär fick det bli ett bad.. som ni kanske förstår :)

Rygg tejpad

Har äntligen tagit mig till sjukgymnasten! En bra sådan. Troligen blir ryggen aldrig helt bra men mycket bättre så jag kan leva mer normalt. Ytterligare undersökning på tisdag. Fick tills dess ryggen tjusigt tejpad. Glömde dock fråga varför.. Och som vanligt fick jag höra att jag har väldigt överrörliga leder, vilket delvis också är orsaken till mina smärtor lite här och där.
 
 
 

söndag morgon

Tror ni att det blev någon sovmorgon? Neehejdå! Vaknade halv 6 i vanlig ordning. Men jag vaknade dock "frivilligt" och kunde ligga kvar i sängen och långsamt piggna till innan jag bestämde mig för att kliva upp. Sedan en kopp kaffe i lugn och ro blickandes ut genom fönstret och på det fina vädret. Mannen gjorde dessutom scones. Mmmm vilken lyxsöndag! Men nu saknar jag att höra bankbankbank, mamamamammaaa, kras#%&!!!, dädädädädä! osv.. :)
 
(bilder från förra helgens korvgrillning)

Plutt hos farmor

Nu har min lilla plutt åkt till sin farmor. Uuuusch vad jag tycker det är jobbigt att lämna bort henne :( Så jobbigt att jag till och med var tvungen till att lägga mig i badkaret och gråta lite, haha! Meeen hon hade inte haft det så kul här hemma med mig i helgen i alla fall då hela helgen måste ägnas åt plugg. DRITT!!! Lär ju åtminstone imorgon bitti tycka att det var väldigt skönt med en sovmorgon
 
 
(klänning speciealsydd till Mirjam av hennes mormors-mor)

vfu:n slut för denna gång

Helt otroligt vad 3 veckor har gått fort!! Nästa praktikvecka är i slutet på April och då är det förhoppningsvis vår och många +grader ute!! Har fått så många fina kommentarer från lärarna på skolan, en jag fick innan jag gick hem idag var "Är du med i vikariepoolen? (nej sa jag) - anmäl dig till vikariepoolen, vi behöver bra vikarier till den här skolan". Den gjorde att jag kände mig väldigt stolt och glad över mig själv! Härlig känsla som jag för sällan tillåter mig ha. Har haft mycket roligt. Kul med folk som har lika humor och lätt till skratt som en själv! Nu väntas 2 tuffa veckor med plugg, längtar till nästa kurs!

Snorig historia

Mirjam har varit på öppna förskolan varje dag i veckan med sin far och haft jätteskoj. Men tyvärr har de vart förkylda ungar där så Mirjam har även hon nu dragit på sig en ordentlig förkylning. Ännu mindre roligt när man är liten och inte vet hur man snyter ut snoret! Blir många tupplurar idag..

En söndag

Tog en helt ledig dag igår, det var skönt och välbehövligt. Familjen knatade bort till min mor och far och så grillade vi korv i solen! Lämnade kvar hunden där och tänka sig, alla sov hela natten här hemma! SKÖÖÖNT! Uppe med tuppen som vanligt idag. Har redan hunnit plugga endel men fortfarande återstår några timmar. Sen blir det förhoppningsvis en skön promenad (om ungen vill sitta still i vagnen).

vfu/praktik

2 hela veckor på praktiken har gått (som är i en klass 5a). Endast 1v kvar för den här gången. Igår "hann" jag t.o.m. med att vikariera på ett frita. Slutkörd är ordet! Åker till praktiken, kommer hem, lagar mat och umgås med mirjam, så fort Mirjam lagt sig fär det dags att örbereda lektioner till praktiken + plugga - sova ett par timmar och sedan en ny samma lika dag. Dagarna har bara flutit ihop och tiden försvunnit i ett svish! ..Förutom lite nödvändigt plugg i helgen så hoppas jag på att resterande tid av den bara bjuder på ett sköntfluffigtmysluuuuugn.
 
Hakkuna matata!

NOTE TO MYSELF

Drick ALDRIG mer alkohol...

Mitt ALLT

Den enda gången som jag nog på riktigt känner att jag helt kan vara mig själv är när jag är med Mirjam, och det är så himla skönt! Allt annat är oviktigt när jag är med henne. Min bästaste sötaste underbara tjej. Hon är allt som betyder något <3

sovasova bärsbärsbärs!

Vaknar och ingen är hema.. lustig känsla. ringer robb å då hade han å m åkt till farmor i lotorp klockan 6 för att jag skulle få sova på morgonen och inte behöva vakna gång på gång av livad bebis. blev sammanlagt 8 timmars sömn! synd att hund ska hålla på och väcka henne (oss) om nätterna bara..

Nu orkar jag förhoppningsvis med denna låååånga dag (party idag). hoppas bara r gör de nu.. Ser fram emot att träffa alla hur som helst!!

RSS 2.0