En Torsdag



Jahopp, idag gick magen in i graviditetsvecka 27. 13 veckor kvar. 8kg+.

Idag kom Emma & Robin förbi på fika, trevligt med lite besök! Ses ju inte allt för ofta heller. Robban och jag har nu köpt ett köksbord+stolar för julklappspengarna av mormor och morfar. MYCKET nöjd med det. Fattas bara någon fin duk och någon ljusstake eller liknande att dekorera det med. För resterande 1000-lapp blir det 2 taklampor. Börjar äntligen likna ett hem!



Julen


Har fått så mycket fint och bra i jul. Kan det vara möjligt att jag vart så snäll.. Mycket trevligt med mycket skratt hade vi under julafton, synd att tiden ska gå så fort bara! Zacko var som ett litet barn, han hade också julklappar under granen som han pep efter och låg och vaktade. Jag, hund och mannen promenerade hem vid 2 på natten och sov. På juldagen gick vi tillbaka bort till mamma, pappa och bror (där även mormor och morfar var kvar) för att ät brunch! Senare på dagen kom ”svärmor” Kerstin som vi bland annat fick en stor fin spegel av.  Bra jul!!!


va vad är salamin?





Jag tänkte för mig själv att nee hon kan ju inte mena att hon inte vet vad en salami är, hon måste undra vad för sorts salami, så blev ja lite irriterad för jag visste inte hur jag skulle beskriva vad det var för typ av salami och jag tyckte det var självklart att inte bara han skulle äta den utan att det var något vi tog med till alla (jag läste även något istället för någon.

Mmmmm!!! Jag dog lite här hemma med kan jag säga.


hulk

Jag skrattade inte så mycket när det kom till första bajsblöjebytandet iaf.. Robert lyckades tajma med att gå till affären just in time. Så det blev jag som fick ta det, och istället var det jag som satt där och hulkade..
Zacko skötte sig utmärkt hela tiden, han var så gullig och lät lilla Tilda klättra på honom, och dom var sååå söta när de mös tillsammans ^^ Cindy däremot... vet inte om jag sett henne så sur förut.



: )

Har en söt 1,5 åring på besök till morgondagen. Bra övning för både mig och Robert. I och för sig så sitter hon bara snällt och tittar på tv med oss. Men jag kommer nog skratta ganska så mycket när det kommer till första bajsblöjebytandet som Robert ska få ta. Ni som känner honom vet nog varför jag kommer skratta. Blir Nalle Puhs film - nya äventyr i sjumilaskogen efter maten snart. Mys! Till annat.. kan absolut inte förstå att det är julafton nästa lördag. Kanske beror på vädret? Men jag tror iaf att det lagom till julafton blir någon grad kallare och att vi får en gnutta snö :)

Kaffe med kanel

Måste bara tipsa er kaffedrickare om att hälla lite kanel i filtret med kaffepulvret, passar så bra nu i juletid, kan även hälla lite vaniljsocker i. Fick smaka detta hos en förredetta skolgruppmedlem förra året och är helt fast! Skulle kunna fika på lussebulle och detta smaksatta kaffe hela dagen! Kanske tur att jag är gravid och däför lovat mig själv att inte dricka mer än 2 koppar/dagen. För att dricka kaffe hela dagen och vara koffeinkänslig som jag är nog inget bra.

Bebis update

Var hos barnmorkan idag för kontroll/uppföljning. Graviditeten ligger precis, till och med exakt enligt linjen på kurvan. Det kanske inte blir någon bungi stor bebis iaf..! Bebisens hjärta slog 144 slag i minuten. Hmm, är det en flicka måntro? Enligt myter som familjeliv.se skriver om så betyder en hjärtfrekvens på 140+ att det är en flicka. Även glassug, dålig hy, illamående hela första trimestern och att föredrar att sova på höger sida, vilket stämmer in på mig, tyder på en flicka.  Men sånt tror vi inte på? Jag själv mår också finfint för övrigt med en bra blodsockernivå på 5.4 och ett blodtryck på 120/80!

Firas med hemmabakad lussebulle, världens godast btw, och mjölk.

Dålig natt

Första natten i nya lägenheten och i den nya dyra sängen och jag sov så dååååligt! Vaknade minst 6 gånger på 6 timmar. 1. Zacko hetstvättar sig själv 2. Katt som skriker i hemmet 3. Pickande på sovrumsrutan (läskigt) 4. Knak i trappen 5. Krypningar i benen 6. Hunger. Vaknade dessutom med jätteförkylning. Antar att det kommer att vara så ett tag nu, att jag vaknar av minsta lilla ljud för att jag kanske inte känner mig riktigt hemma och trygg ännu.

RSS 2.0