Såhär ritade jag när jag var liten


Förfest-->Jolly-->Hugos OBS! bilder.. :D

Det var en riktigt trevlig förfest med tjejorna hemma hos mig.
Från början var det tänkt att vi skulle grilla men så kom det en skur så det blev till att steka det marinerade istället.. men det blev minst lika gott!
Drog runt 22 till Jolly för att ta en drink och träffade där lite trevliga människor.
Vid 00 gick vi vidare till Hugos. Det var supermycket folk! Sådär jobbigt mycket men det var kul ändå. Blev tyvärr alldeles för full. Totalt sett (trots överdriven konsumtion av alkohol) så hade jag en mycket rolig kväll/natt!



Vilken dag är det?

Hej!
Jag är helt förvirrad i mitt huvud.
Vet inte alls vilken dag det är.
För min hjärna ändrar ständigt dag.
Så blir det när man jobbar en onsdag natt.
Såhär såg min sminkning ut till jobbet.
NÖJD :)



PIP bokat

Vilken fullspäckad dag jag har idag.
Hämta Ronja, åkte till affären, starta tvättmaskinerna, köpte 15kg hundmatssäck och bar upp för alla trapporna (4e våning), kom på att jag glömde kattmat och sand, tillbaka till djuraffären och upp för trapporna igen, sen ännu mera tvätttvätt och emellan allt rastas hundarna med jämna mellanrum. Snart ska ja hämta sista maskin och sen direkt på matlagning. Till natten blir de att jobba sig på Otten. Hur jag ska orka de vet jag inte, förmodligen får jag väl knarka kaffe.

Föresten så köpte Jag och Anna igår biljetter till Putte i Parken som är i Karlskoga den 28 - 31 Juli 2010. De kommer bli gryyyymt!! BE THERE!




Nya kameran

Nu har jag fått min kamera, me very mucho HAPPY :D


SMILE

Nu sitter jag här och dreglar. Inte för att jag har rabies eller så..
utan för att jag äntligen fått bort ilningarna och kan börja bleka tänderna med lite blekgel och hemmagjorda tandskenor. Så om några veckor har jag förhoppningsvis ett blendande leende :D

En solskens dag

Vilken härlig dag det har vart!
SOLSOLSOL..!
Tog en solskenspromenad bort till Halvars och käkade glass med Bella och Lina, årets första halvarsglass faktiskt! När blir årets första dopp då?
Vi knatade efter fikat vidare hem till mig där vi tittade på talang. Tiden gick fort och sen var det dags för mig att bege mig till jobbet på Otten. Kvällen där kunde väl ha varit mer lyckad. Hoppas på en solig dag imorgon med och ett bättre pass på Palace.

Och
jag hoppas att ni alla hade en fin fredag.
Kram!


NYTT


Nu har jag äntligen köpt en vårjacka, har letat som en tok!
Hittade denna på New Yorker för endast 200 :O (hade kostad 550)
Passade även på att köpa lite nya underkläder (silvriga (ser vita ut på bilden))
även dessa var billiga. Bh 79:- och trosa 25:-




Casio

Ohjnej, vad har jag gjort?
Joo jag har beställt en digitalkamera :O
Imulsköp, mhhm! (fast jag har beundrat den länge)
Casio Exilim EX-H15

:D


Ledigheten

Torsdag

I Torsdags fick Denise med mig på en utekväll som startade på det lilla sköna stället Jolly. Vid 1 drog vi vidare till Svea och fortsatte partandet där. Söta Denise bjöd mig på goda drinkar och shots. Superkul!

Fredag
Maaaassa filmtittande

Lördag
Åkte till Reggaefesten i Skärblacka. Drack lite öl och käkade pankisar. Fick tyvärr ett tråkigt samtal från mor som berättade att min Zackoponken blivit biten av en huggorm på landet. Men nu har svullnaden gått ner och han är piggare.
Vid 6 kom Menty och Robban och hämtade mig à inflyttningsfest nästa! Vi spelade brännboll (och jag blev som vanligt mega taggad och seriös av lite sportande) och sedan grillade vi vid plan. Mums och Mys!!

Söndag
Ännu mer filmtittande



p P p P a R t eY

Igår jobbade jag på Otten där Qlub Aqua var. Tyvärr tycker jag det blir sämre för varje år som går. I början hade de Club Aqua 1 gång på våren och 1 gång på hösten så då fick ju folk längta lite till skillnad från nu när det ca varannan månad. Till en början på jobbet stod jag och shakade till musiken bakom Black Jack bordet och önskade att jag fick vara med och röja. Men ju senare det blev desto hårdare blev musiken och högtalare från både lilla och stora dansgolvet som sitter över BJ borden skapade till slut ett enda tinnitustjut i öronen på mig och både Emma och jag blev väldigt trötta i huvudet. Hade man haft lite alkohol i kroppen så hade man klarat av det bättre :P

Resten av helgen är jag ledig. Imorgon ska jag till gymmet, mer vet jag inte.
lördag är det reggae fest i blacka. Förhoppningsvis dyker många upp från himpan. Direkt från blacka drar jag senare på inflyttningsfest som inleds i bowlinghallen, perfekta lördagen enligt mig!


Visste du att...

  • Månader som börjar på en söndag har alltid en fredag den 13e
  • När en diamant hettas upp till 763ºC går den upp i rök. Den lämnar inte ens aska efter sig. Endast lite CO2 frigörs till luften.
  • Den gröna bananens kolhydrater är långsammare än den gulas.
  • Kängurus inte kan gå baklänges.
  • Måndag är den dag då flest begår självmord och drabbas av hjärtattack.
  • Skaparen av Musse pigg hade musfobi.

:)


Hej å hå!


Som ni märkt så har jag inte haft ett dugg intresse för datorn på ett par dagar (eller fler). Jag jobbade tor-lör och övrig tid har jag gymmat, städat och glott film på!
Idag blev det en tidig morgon och tidigt på gymmet efterom att jag skulle hämta Rönne klockan 9. Och nu skiner solen ute så därför har ja ingen lust att sitta vid datorn för tillfället heller. Nu ut på balkongen med brillorn på och en kopp kaffe - stekar tiiiiime!

Fullspäckad dag idag!

Först en långpromenad med hund sen iväg med han till dagis, efter det en timmes work-out på gymmet. Konditionen, ryggen och magen fick sig en skön omgång! Hem och lagade mat och senare iväg till Adecco. Där satt jag och ritade på pappret medens föreläsaren/coachen pratade på. Men jag lyssnade faktiskt, de hade jag däremot inte gjort om det vart någon tjurig från arbetsförmedlingen, för det är dom där! Snart kommer Bella, vi ska se andra avenyn ikväll! Och nu så ska jag sätta igång med middagen, det blir kålpudding med lingonsylt och brunsås, mums!


Update

Igår jobbade jag på Tellus i Nyköping, jag gillar verkligen det stället, i sommar ska jag dit och festa! Det var trevligt folk hela kvällen och det gick riktigt bra för mig och även för min kollega. Är otroligt glad över att jag jobbade valborgshelgen. Nu ska lagas hamburgare och så blir det film :D

RSS 2.0