glädje och förvåning

I'm so FREAKING HAPPY todaaaaay!!
Fick godkänt på omtentan och tentan som var efter det, WOHOO!
Gick en sväng på stan med bella, hade egentligen bara planerat en fika och ett kollegieblock men eftersom jag var så duktig så tyckte jag att jag förtjänade ett par skor, turen var inte slut för den här dagen för dom skorna som jag ville ha var nedsatta från 400:- till 99:-  :O



Gick sedan till Ica Ljura för att hämta ut ett paket på posten. Sträckte fram mitt leg men det behövdes inte. Hon tog min lapp och gav mig ett paket/brev som jag tyckte var lite lättare än vad jag väntade mig. Tänkte inte mer på de trött och varm som jag var, så jag lade ned det i en av mina påsar. Kom hem, öppnade paketet, i paketet låg ett vykort och en inslagen ask och sånt paket som man får små foton i, hmm tänkte jag. Så jag öppnade och såg till min förvåning att personerna på bilderna var ju inte några jag kände. Fy vilken dålig stil av hon på Ica.. sånt är ju privat. Själv väntade jag mig ett fotoalbum men ja trodde de hade blivit nåt fel så att jag bara fick småkort så jag kikade ju förstås :P tur att jag inte valde att öppna den inslagna presenten först, och vykortet de läste jag faktiskt inte, sånt tar jag också sist :P

spaceat

1 termin av 8(el 9) avklarad.
Jag är glad åt den nya kursen som startat nu, Universum och människan.
Har sen liten varit väldigt farscinerad av rymden så hoppas på att intresset underlättar genomförandet av kursen. Kan ni planeterna i vårt solsystem från solen och bortåt?

Mindre glad är ja åt snön som återigen yr ner över Norrköping.. fy.. vill ha vår, men dit är det ännu ett par månader kvar, men tiden går ju fort.

Ut på promenad nu, en snabbsväng på stan sedan och träffa bullii.




vännoromys

Igår åkte jag till Linköping för att träffa Emma, glädjeligen så beslöt sig Anna för att komma dit med. Vi åt hemmagjort pizza, MUMS, drack lite vin och spelade dansspel på sån därn hmm vaheter... nytt xbox grej, ja precis.. Fick även träffa fisen + lite annan folk. Tog sista tåget hem. Träävligt.

Ska nu äta frukost.
Hungrig jävel.

BILD

Idag hade vi bildlektion i skolan. Skönt att lägga ifrån sig böckerna lite och slappna av med lite målning. Först ritade vi med vågrytmer på 2 små papper var, i olika valörer, med hjälp av blyerts. Nästa uppgift var att kombinera våra teckningar och måla de på ett stort papper.


Made by: Camilla, Emelie & Michaela

"Allt det vi ser och upplever är rytmiskt gestaltat i oändlig varierande form och struktur"

Men nu längtar jag efter sängen. Imorgon är en ny plugg dag.
Tjudelluu

djuren stormar

AJJ värre ryggont än vanligt..
Robban och jag gick och la oss tidigt igår för att hinna vara lite sociala en stund innan vi släcker lampan. Men som vanligt, så fort man lägger sig i sängen, hoppar två små parvlar upp emellan oss båda, och kräver uppmärksamhet. Det är som om man hade småbarn! Släckte lampan, katten lägger sig som en mössa runt mitt huvud och spinner det högsta hon kan, hunden breder ut sig och trycker sig längst min sida. Där ligger jag i en obekväm ställning, nära på att puttas ut ur min egna säng av djuren.


. . .

SNÄLLA ge mig orken till att plugga.

Skulle behöva lite solsken tror jag, var är du solen?

 

Helgens jobb gick iaf kanonbra, men trots det sade jag upp mig igår.. jobbar februari ut. Måste fokusera på skolan och sätta hälsan före. Har vart nästan konstant trött och sjuk! Saknar spontaniteten och mina vänner med, så det ska bli skönt med mer fritid.

 

Nu ska jag åka och hämta doggen på dagis, hoppas han är trött.


RSS 2.0