skpg

HEEEJ!

Idag åkte Jag, Denise + vän till hageby först där jag shoppade två tröjor på Gina.
Sedan fortsatte vi bort till Smultronstället i Söderköping.
En fräck liten ankmamma hoppade upp till oss på bryggan och tiggde rån.
Blev även biten av en utav hennes kids, AJ på nagelbandet!
Åkte sedan till Folkparken med en varsin bok i handen, men det blev ingen bok för koncentrationsförmågan hade vi båda tappat bort någonstans på vägen. Blev bara en massa tjöt.
Har nyss lagat pannkakor som blir morgondagens picknick till Sanden (en badplats).
Nu ska jag sussilussa litegranna för ikväller blir det jobb!

Shillivippen!


Midsommarafton

Som sagt, midsommarafton firades vid Ågelsjön med ett gäng sköna människor.

Vid hade en ständig eld vid eldstaden där vi satt och mumsade på vårt grillade käk och vår dryck. Efter några cider så badade Challe och jag, det var mycket skönt! Varmar än i luften dessutom. Senare så bjöd vår campingfamilj in ett par klättingskillar från stockholm och ännu lite senare en finsk galen (som dom/vi alltid är) gubbe som såg till att vi fick en riktig fylla! Fy fan vad kul jag hade, supermys och sånt :)

Så TACK alla som var med och förgyllde min midsommarafton, jag hade superdupermegabauta trevligt! :D





nödvändighetertillimorgonmidsommarafton

Storhandlardag!

Mat + nödvändiga tillbehörighter till morgondagens midsommarfirande vid ågelsjön och lite kläder! Igår köpte jag även en liten boombox så att vi kan spela musik vid sjön! Har också laddat upp med cider. Även om det blir tjatigt med cider efter ett tag så är det vad jag får hålla mig till eftersom jag är så nedrans känslig för alla annan alkohol!

Imorgon blir en bra dag!


Demo och 50-års kalas

Igår mellan 11-19 demade jag Dextro Energy på City Gross, det var något nytt för mig och något jag skulle kunna tänka mig göra igen. Bra med extra pengar! Jobbade sedan även på Otten mellan 23-03.30. Snacka om trött när jag kom hem!

Idag var det 50-års fest för Robbans mor Kerstin. Det bjöds på dricka och gott plock käk.
Drack lite bål men ville ta det lugnt eftersom att jag ska orka med Krog Brännbollen som är imorgon.
På bilden ser ni Kerstins present, en metallkrona som jag köpte i en blomsteraffär som jag sedan planterade lite blommor i och smyckade ut med fjärilar, bär osv. Fint va!?









ÅGELSÖN, PICKNICK, DANS

Dagen startade med solsken! Plockade upp Denise + syster och vi + hundarna åkte till ågelsjön. Endast hundarna badade. Vi människor låg bara och svullade. Efter badet blev det pickninck vid strömmen med pizza, jordgubbar, vin och trevligt folk. Tog sedan ett par drinkar på Jolly och gick sedan en sväng till Svea. Hann med allt detta innan kl 01:00.


BADIT

Nu ska här ätas lite frukost i solens värmande sken.
Efter det ska jag ringa och väcka Denise för vi ska
åka och bada med hundarna. Måste stanna och köpa
fika dessförinnan, mm jordgubbar!
MYS!!


The family

Det här är min katt

Det här är jag

Det här är min hund

Och det här är mojjet vi bor med


THE ROT HATER!!


Midsommar planer

Snart är det midsommar..
Och så här har jag tänkt:

För det första, inget regn!
Tältning vid Ågelsjön med grillning,
gott att dricka, bad för de icke badkrukika
och en bunt trevligt folk.
Så vilka joinar!?



Sista vistelsen på landet

Hemma från landet!
Har grillat, fiskat, kopplat av och fotat en massamassamassa!!
Men detta var sista besöket där.
Nu ska mamma och pappa leta stuga på annat håll.


Bror Linus student

Igår var Linus student!
Jag, Zacko, mamma, mormor och morfar var först och tittade på utspinget vid Arbis.
Sedan bar det hemåt för att fixa i ordning det sista innan Linus kom tillbaka från flakåkandet och släkt och vänner knacka på dörren. Tyvärr strulade det på pappas jobb så han missade hela kalaset :(
Skjutsade senare Tim och Linus för att rasta Tims sjukt söta Amstaff och sedan vidare till Hugo. Robban och jag åkte hem och såg ett avsnitt av den kuliga serien Playa Del sol och somnade sen sött.

Landet imorgon eller bartömningen på Palace? :P


s h o p p a h o l i c

I natt hade ja mitt sista studentveckapass på Otten. Studenterna är mycket fattiga i år må jag säga, eller ja.. föräldrarna är det väl. Så idag är jag ledig alltså.. jaha, va nu då? Jag känner redan hur det drar i bena av rastlöshet!

De senaste dagarna har jag vart på ett jädrans shoppinghumör. Inte på att shoppa kläder men allt annat. Till och med städgrejer och fryspåsar har vart skit kul att köpa! Jag köpte i alla fall en bra sak, en ny blender! Så nu kan jag äntligen göra smootie’s igen.

Och föresten! Min kamera fungerar igen!
Den visade filfel på skärmen så fort jag startade den.
Misstänkte att det var minneskortet, och guess what!?
.. det var det!




Förklarningen

Oftast när jag inte har bloggat på ett tag beror det på att jag är arg.. eller också har jag varit väldigt upptagen. I detta fall är det en kombination. Det har jobbats mycket under studentveckan och på dagarna har jag solat. Jag är arg för att det står kortfel när jag sätter på min NYA kamera :( Hade tatt många fina bilder men dom försvann när jag skulle testa att formatera om kameran, sadface X 2

Nyss hemkommen från en jobbarkväll på Otten. Inte så värst mycket att göra. Trodde det skulle bli mer med tanke på att Petter spelade på Otten.
För övrigt var jag och köpte ett tvåmannatält som jag och Anna ska slagga i under festivaldagarna. Köpte även en sovsäck. Ett uppblåstbart liggunderlag ska jag också köpa nästa gång pengarna rullar in. Campnamnet är fortfarande oklart.


RSS 2.0