Drag me to hell


Drag Me to hell handlar om en bankkvinna som har chansen till att få en chefsposition om hon är beredd att ta tuffa beslut. En dag kommer en zigenare in och ber om hjälp med pengar annars kommer hon att mista hennes hem som hon levt i i 30 år. Christine tar beslutet att den gamla tanten inte beviljas hjälp för en tredje gång. Den stolta zigenaren faller på sina knän och ber om hjälp men får åter avslag av Christine Brown som zigenaren tyckt skämt ut henne inför alla på banken. När Christine sedan slutar jobbet och går in i det tomma garaget dyker gumman upp igen och hon besvärjer en förbannelse över Christine.

Efter det väntar en tre dagars förbannelse där onda andar plågar den unga bankkvinnan innan hon på den tredje dagen ska hämtas av Lamia för att brinna i helvetet för all evighet.


Filmen var ett helt okej tidsfördriv om man säger så. Det var en hel del plötsliga scener som gjorde att man hoppade lite ur sätet. Jag kom lätt in i filmen då den hade en bra handling men vissa scener i filmen som skulle skrämma upp en kändes rätt töntiga och det var flertalet i biografen som även dom skrattade åt det. Den hade troligen varit läskigare om man suttit hemma och sett den eftersom att biografen bestod i stort sätt av tjejer som pratade i mobiltelefon och diskuterade diverse ämnen. Det var ingen skräckfilm som gjorde det läskigt att gå hem i mörkret. Mitt betyg blir EEE av EEEEE möjliga.


Kommentarer
Postat av: Rebecca

Alltså ingenting att släpa sig iväg till biosalongen och betala för att se då =) Är allt bra med dig? Kram Rebecca

2009-06-15 @ 17:03:23
URL: http://rebeccastahling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0